Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
абе не ги отпишувајте атлетико и малага уште од сега:cool:

Атлетико полека ги фаќа заморот и фактот дека играат со ист состав цело време, нема да ме чуди утре да изиграат нерешено со Севиља.
Погледни им ги само резултатите од последните натпревари, со гол, или два победи.

Ova ni e golema sansa za titulata.Mora utre da igraat isto kako da mu bide posleden mec.Ako utre tepame ( a nema pricina zosto da ne) em komotno ke moze da rotirame so sostavot em golema prednost ke imame so mecevite vo Liga na Sampionite.

p.s: Nov sport,kosarka so noga i glava.Izlgeda Messi nema golemi sansi za Zlatna topka vo ovoj sport :( :D

Не очекував ваква глупост од Мадрид. Интересно.

Утре ќе се игра со доста ослабен напад против тим што знае да изигра многу добро дома.

Време е Меси да почне да ја ситни петката што му остана до 85 голови. Ако тепаме утре влегуваме спремни во најтешкиот дел од календарот.

Со 11 бодови разлика помеѓу нас и Реал ако победат против Атлетико само ќе ни прават услуга, ама и нерешено нема да биде лошо, особено ако Атлетико не победи утре со Севиља.

Не очекував ваква глупост од Мадрид. Интересно.

Утре ќе се игра со доста ослабен напад против тим што знае да изигра многу добро дома.

Време е Меси да почне да ја ситни петката што му остана до 85 голови. Ако тепаме утре влегуваме спремни во најтешкиот дел од календарот.

Со 11 бодови разлика помеѓу нас и Реал ако победат против Атлетико само ќе ни прават услуга, ама и нерешено нема да биде лошо, особено ако Атлетико не победи утре со Севиља.
Zosto oslabnet ? Villa i da bese spremen mislam deka nemase da bide starter.Messi,Pedro i Iniesta ke igraat vo napad a Cesc ke bide starter.
Atletiko iako se vo odlicna forma,posle nekolku natprevari ke padnat,kako sto mu padna formata i na Falkao.Taka da podobro ke bide Atletiko da mu odzemi nekoj bod na RM.....

Ни случајно да не се киксне вечерва. Мора да се искористи и оваа прилика. Поразот на Реал нека им биде мотив плус на нашите играчи.
Доминацијата продолжува!
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 12:43 ---
Ауууууууу... Каква голчина на Деулофеу!
Барса Б - Расинг има директен пренос на СпортКлуб +.

Само да прекине да себичи.
Само нека научи да подава и со Меси ќе биде страшно добар тандем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom