Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, ќе изиграме ли една нормална утакмица сезонава. Не ми се гледаат веќе фудбал од одбранава наша.

Не сме изиграле утакмца без примен гол којзнае од кога.

Тељо можда поработил на финишот ама изгледа пак го пропуштил тренингот за подавање. Сите топки што проба да ги подаде/набаци му ги пресекоа.

Меси треба да му се потпише на дресот, да напише 76 и да му го прати по DHL на вампирот да прекине да мрчи.:)

Честито победа .... Чекориме сигурно кон титулата .... И едно прашање ако може .... И сега ли Алексис беше слаб ??????

Остана само уште Герд Милер кој има 85.
After surpassing Pele's tally of 75 goals, Messi(76+) is now chasing Gerd Muller's record of 85 goals in a calendar year. Possible?
Ima realna sansa i nego da go pomine ima uste 6 kola vo primera i 2 vo Championship league i 1 vo Copa del Rey(ova propustiv , me potseti Iceboy) . To znaci da dade barem eden gol na sekoj natprevar.

After surpassing Pele's tally of 75 goals, Messi(76+) is now chasing Gerd Muller's record of 85 goals in a calendar year. Possible?
Уште 9 утакмици до крај, од која едната е во Купот против Алавес.
Можно е, по гол на утакмица е ништо за малово, па ќе видиме.

Аце Санчез колку се труди само дечкото колку е борбен и 10 сезони нека не даде гол пак ќе ми биде еден од омилените играчи

Очекувајте сега некоја смешна изјава на Пеле во стилот да играв во ова време што игра Меси ќе дадев 100 гола, или па Меси ги дава головите од линија... Нејмар е најдобар играч во светот и т.н.
:cuc: МЕСИ ѕверу !

А еве еден интересен факт хах.

Lionel Messi has so far scored 15 Liga goals in 11 games this season 1 x 3 goals, 6 x 2 goals, 0 x 1 goal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom