Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Штета, ќе беше убаво да кикснеме. Тато Меси нека се погрижи и за овој рекорд.
И го сакам повторно MVP-триото во нападот.
Татко Меси вечерва мора да го извежба на утакмица новото славење на голови. За добро увежбување се потребни 2-3 истрчувања кон публиката со приказ на новото славење ;)

Хаха, 5 минути се смеам на сликата со Сонг, пун шлепер му е фамилијата...:D

Него, после мора да се продолжи со победничката серија, не заради рекордот, јебал те рекордот :) , туку заради комотната предност пред Реал и фрустрацијата која предноста ја носи.

И ај веќе да ги видиме МВП напред.

Него, после мора да се продолжи со победничката серија, не заради рекордот, јебал те рекорд, туку заради комотната предност пред Реал и фрустрацијата која предноста ја носи.

И ај веќе да ги видиме МВП напред.
Јако е што до таа слика, претежно фамилиите се претставени со двајца-тројца члена, а кога доаѓа неговата фамилија тоа се 50+ луѓе. :) Е јбг, затоа повеќе црнци ќе има на светот...

Го гледав пред некој ден клипов па сега ме потсети да го ставам на форумов

Чави-Цеск-Иниеста во средина.....е ова ќе биде интересно за гледање.

Чави-Цеск-Иниеста во средина.....е ова ќе биде интересно за гледање.
Ќе се губи Цеск малку , неприметен е кога игра со Иниеста и Чави у средина али добро можда ќе ме демантира . А за нападот :drk:

Ах, сакав одбраната со Монтоја - Маскерано - Адријано/Бартра - Алба.

Ne mi se dopaga situacijata,iako sozdavame milioni sansi sepak 1 kontra e 70 % gol.Kolku slabi sme u odbrana toa e cudo nesto.Neka igra 2ro so Bartra i Maskerano sentralni a Buskets DM,vaka ja pominuvaat sredinata mnogu brzo pri kontri....
Na Messi ne mu e denot,ocigledno e deka premnogu saka da postigne gol za sinceto pa zatoa gresi mnogu...
Villa is back !!!
Iniesta najdobar do sega....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom