Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Уопште не е добро да играш со проблеми.. А, другарот рече дека кој и да играл во одбраната против Селтик, нема да имаме проблеми. Од каде толкава сигурност, не ми е јасно. :unsure:
Јас, кога би играл без 3ца од 4цата стандардни(да ги наречам така) играчи во одбраната, плус без ДМФ играчот, не би бил сигурен ни да играме против Хоспиталет. :)
Ма како и да е, јас мислам дека нема да имаме никаков проблем... Нападот е најдобра одбрана, така да мислам и овие што ќе играат нема да имаат многу работа. Тоа е мое мислење :)

Ова го сакам за вечер:
Валдес​
Монтоја - Маскерано - Адриано - Алба​
Чави - Сонг - Фабрегас​
Педро - Меси - Виља​
Вака ќе искочи мислам друже Тито. Ако не добие Бартра шанса тогаш ќе се потврдат сите шпекулации дека сериозно ја спукал со Меси.

Бартра ја спукал со Меси?
Ај некое инфо, пошто јас некое време не сум информиран што се' се случува во тимот?

Бартра ја спукал со Меси?
Ај некое инфо, пошто јас некое време не сум информиран што се' се случува во тимот?
Оди кај мене на профил и види првиот коментар и линкот што му го имам оставено на Тони.

Once del Barça: Valdés, Adriano, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Pedro Messi y Alexis

Сега ќе се „повреди“ на загревање:icon_mrgr:

клајго монтоја бе ццц
431734_10151261346085469_1731710003_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom