Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
66594_398660163539789_785279369_n.jpg

^
Од сите тие најомилени ми се четирите против Арсенал.

После две недели дивење од навивачите на Арсенал и правење плакати дека е исчезнат и последен пат виден во џебот на Вермален им дава хет трик у прво полувреме. Класика.

srekja sto napadot ne znae da zgresi i ne se primetuva ogromnata dupka vo odbranata :)
ova e najslabata odbrana po taa vo 2002

Пике нема да игра против Селтик не сакаат да ризикуваат, Бускетс е суспендиран. Кого ли Тито ќе го игра сега DC:)

Е тек против Селтик нај комедија состав ќе извадиме :)

Nekako kurtulivme sto nemame nekoi teski protivnici ovie 2 nedeli,inace tesko so ova odbrana.
So Celtic koj i da igra vo odbrana nema da imame problemi...

Nekako kurtulivme sto nemame nekoi teski protivnici ovie 2 nedeli,inace tesko so ova odbrana.
So Celtic koj i da igra vo odbrana nema da imame problemi...
Ова е веќе потценување на противник.
Додека не почне натпреварот, не знам како знаете дали ќе имаме или немаме проблеми.

Ова е веќе потценување на противник.
Додека не почне натпреварот, не знам како знаете дали ќе имаме или немаме проблеми.
Абе дека со оваа одбрана ќе имаме проблеми тоа е сигурно.

Ама и со проблеми подобро е да играш против Селтик него со Јуве или Сити нели?

^ Уопште не е добро да играш со проблеми.. А, другарот рече дека кој и да играл во одбраната против Селтик, нема да имаме проблеми. Од каде толкава сигурност, не ми е јасно. :unsure:
Јас, кога би играл без 3ца од 4цата стандардни(да ги наречам така) играчи во одбраната, плус без ДМФ играчот, не би бил сигурен ни да играме против Хоспиталет. :)

Ова го сакам за вечер:
Валдес​
Монтоја - Маскерано - Бартра - Алба​
Чави - Сонг - Фабрегас​
Педро - Меси - Виља​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom