Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Алба ---> Валдез :pos:

било како 4-5,дали беше ова фудбал или ракомет,главно барса треба да ја одржува реализацијата......сезоната тукушто започнува.......

With 44 goals, Messi surpasses Cristiano Ronaldo (43 in 2011) and becomes player with most Liga goals ever in a calendar year

Lionel Messi is the first Barcelona player ever to score 15 Liga hat-tricks

Lionel Messi is the first Barcelona player to score 11 goals in the 8 first Liga games since Cesar in 1950

Deportivo are the first team to score 4 goals against Barcelona since Atletico Madrid (4-3) on 1 March 2009

Не ми се верува колку е очајна одбраната. УЖАС. Браво за малото само живо и здраво нека е.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Зубизарета даде изјава дека Меси заминува во болница. Затоа се распука малото :D

Не ми се верува рускиот коментатор викаше голасооо за автоголот на Алба. :facepalm:

Зубизарета даде изјава дека Меси заминува во болница. Затоа се распука малото :D

Не ми се верува рускиот коментатор викаше голасооо за автоголот на Алба. :facepalm:
А српскиов на Прајм беше изгубен во времето и просторот.
Ниеден играч не погоди, посебно од Депортиво само Рики и Пици ги знаеше, другите како му дојдеше.

А српскиов на Прајм беше изгубен во времето и просторот.
Ниеден играч не погоди, посебно од Депортиво само Рики и Пици ги знаеше, другите како му дојдеше.
Тој бил ист како арапот кога гледав Чиле - Аргентина он сите аргентинци ги викаше Меси :pos:

Судијата и Валдес се потрудија да биде интересно, среќа Меси и Ческ беа расположени. Ова беше малку да не вратат во реалноста, Франко нема така лесно да се откаже од титулата изгледа уште е жив!

Најмногу го почитував пеп што и на 5:0 коа ќе примевме гол се нервираше како да сме изгубиле.
и јас најмногу се нервирам кога од 0:3 му дозволуваме на противникот да се врати во живот.
11 примени на 8 утакмици
bad :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom