Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Адриано даде изјава дека Тито пред неколку дена му понудил да игра како стопер. Овој не верувал дека ќе успее да одговори на задачата но Тито верувал во него и неколку дена ја тренирале новата позиција. Уште еднаш Тито ни докажува дека има големи муда:)

Kako toa Adriano izigra dobro, vtoriot gol a i stativata na Benzema po negova krivica. Ne e negova prirodna pozicija ama da kazeme deka odigral dobro ne biva. Ist kurac mada Song seuste vazi ko nov igrac. Mene me zagrizuvase toa sto Real mnogu lesno stvaraa sansi za gol, sto ne bilo slucaj drugite sezoni

Не би рекол .... Вториот гол не е кривица на Адриано, бидејќи целата одбрана закасна со офсајд стапицата .... Види статистика колку украдени топки имаше Адриано вечерва па ќе се увериш дека одигра солиден натпревар ....
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 00:33 ---
Vilanova дужиш пиво.....прва пригода ќе го частиш :)

Еее здравје само, збор си е збор :)

Ok decki,pomina i ova klasiko.Od rezultatot sum zadovolen zatoa sto igravme bez 2cata najdobri i standardni prvotimci vo odbrana i plus imame seuste plus 8 boda.....
Bravo za Tito,covekot pokaza deka moze da mu parira na Mu a ne samo toa tuku i da go pobedi na takticki plan.Na kogo mu idese pamet deka Adriano ke igra CB i toa prv pat u zivotot i to na Klasiko(mada jas premnogu negativno cekav deka ke izleze ovoj poteg)? Super postavenost na igrata,so 5 ifudbaleri vo sredina koj imaa zadaca da ja drzat topkata sto poveke za da ne dojdi RM blisku ddo nasiot gol.....
Valdes-Koga veke ednas ke nauci deka koga protivnickiot igrac sutira od kosot treba da ja zatvora stativata ?Ist gol prime od Van Persie......
Alves poleka poleka ja gubi dinamicnosta sto ja imase vo sebe,za 1 ili 2 sezoni Montoya ke ni bide desen bek i ocekuvam taka da prodolzi nekoi 10 godini.Super izigra.....
Buskets-GENIJALEC.....majtap igrase na nekoi momenti so manekenive.....
Xavi nesto se kriese.....
Messi MOM.....Najdobar ever.....
Ne mi se dopaga toa sto ne dadovme gol od tecna akcija kako sto toa znaeme perfektno da go pravime......
Razocaran sum sto na Villa ne mu se dade sansa,no najverojatno Tito sakase brzo krilo (Sancez)
I edna rabota,na poslednite Klasika,nasite sekogas cekaat da primat gol pa posle da igraat kako sto znaat.I najkriticni se prvite 20 minuti kade sto fudbalerite ni igraat premnogu labavo i nezainteresirani......
Se na se,dobar mecdobar rezultat a sto e najvazno DOBRI 8 boda prednost.......

Добро бе, вие гледавте некаде без кочење? Оти јас се убив од стримој менување дури најдов поасолен. Иначе од тоа шо видов, во рамките на можностите на овој изнуден тим ок беше играта, само мора во иднина да се оди до крај, т.е. да се добива секоја можна утакмица. Криво ми е шо Виља не влезе, а иначе Монтоја уште од суперкупот ми стана еден од најомилените од младинците :)

Ja ne znam sto se macite so strimovi. Ete sea moze da se nabavi Dream HD za 60 evra, a obicniot sigurno pod 30 e. 300 denari mesecno i da ne ti cue vise, gleas Classico na Canal + Liga HD, milina:D

Незнам што е работата со повредиве прошлата а и оваа сезона, секоја недела имаме по еден повреден играч, ќе се опорави еден а ќе се повреди друг, малце фали на Арсенал да почнеме да наликуваме во тој дел.
Заплашува работата што се повредуваат без никаков или пак со минимален контакт со противнички играч. 80% од повредите беа такви.

644136_452633808109276_893626806_n.jpg

и после ќе го бранат роналдо дека не бил педер :icon_lol: сам се мести да му го бапнат :pos:

Тешко дека некој не го видел ова ама ај да го постирам

Некаде во декември како што кажа Чави изгледа ќе имаме многу битно појачување во одбраната :D

Ова е таа магична планина каде чуда се дешаваат. Тука и Пујол тренираше и некои од останатите играчи. Не знам дали ги читавте изјавите на Рафа Маркез кој вели дека Пеп се враќа наскоро во Англија.

Александар Хлеб (Бате Борисов): „Понекогаш застанував на тренингот и се смеев гледајќи го Чави. Тој не правеше ни една грешка. Се прашував себе си: Како е тоа можно

toa e nasiot maestro :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom