Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, мислам дека и не баш, сепак се одби топката во некој од фудбалерите на Челзи, затоа така заврши, иначе мислам дека би било голаут.

Ne znam kaj vide deka topkata se odbi od nekoj igrac na Chelsea, nikogo ne cepna, otide tamu kaj sto Ronaldinho ja zamisli. Za mene ostanuva gol #1

Полека почнува да му доаѓа паметот на овој!

Pele: "A few years ago, Zidane was the best. Before, Cruyff, Beckenbauer, Best, Pele, Didi, Vava... And now, Messi is the best."

Ne znam kaj vide deka topkata se odbi od nekoj igrac na Chelsea, nikogo ne cepna, otide tamu kaj sto Ronaldinho ja zamisli. Za mene ostanuva gol #1

I za mene ova e broj eden gol na Roni....Kako sto rece eden turski poznat fudbalski komentator (Po prasaneto koj e momentot vo fudbalot sto nikogas nema da go zaboravite) : Golot koj go postigna Ronaldinho protiv Celzi,e momentot koj mislam deka e delo na vonzemjani spusteni dolu na zemjata:)

Полека почнува да му доаѓа паметот на овој!

Pele: "A few years ago, Zidane was the best. Before, Cruyff, Beckenbauer, Best, Pele, Didi, Vava... And now, Messi is the best."

Преку глава ми било од овај Пеле, ми е, и ќе ми биде преку глава. Само се брука со некои интервјуа, ама излгеда почнал да пие апчиња, се враќа во нормала. ;) :D

Некој да не сака кладба на аватар или слично дека гол на Класико не примаме, не за друго че ви докаже управата дека стопер не ни е потребен :icon_mrgr:

Некој да не сака кладба на аватар или слично дека гол на Класико не примаме, не за друго че ви докаже управата дека стопер не ни е потребен :icon_mrgr:
Не оди со глава у ѕид бе.....
Ептен ко за беља ќе здиват овие двајцава во одбрана па нема гол да примаме, а Морганка не ми се менува од аватар, инаку јас ќе ти се кладев.

20121005dasdaiftb_34.jpg

Mozen transparent vnedela:cuc:

Имало и досега вакви транспаренти на Кампот. За Класикото во недела, се договараа сите навивачи кои ќе се на кампот, во одредена минута(14та мислам дека беше) да скандираат порака за независност. (y)

„Ајде да видиме, докторите ми кажаа дека ќе бидат 8 недели ... тие секогаш претеруваат, па значи се 6 недели ... но бидејќи не го користам многу лактот тогаш се 4 недели ... со тоа што не ме оперираа тоа се всушност 2 недели... и бидејќи јас сум Карлес 'Супермен' Пујол, мојата конечна дијагноза е ... дека јас можам да играм на Ел Класикото доколку им требам!!!“

zver
i povike od zver :)

Se soglasuvam so tebe,ubeden sum na sigurna pobeda!!! (y)

Многу се сигурни комшииве дека ќе победат ама ако :)
Околу составот сакам да почнеме си Пиќе и Бускетс на стоперските позиции, а Сонг во средина пошо Бускетс ми е некако по одговорен од Маскерано, видовме и на последното ЕлКласико и МВП у нападот. Мислам дека Виља е спремен и желен за игра, неможам да го гледам Санчез, боље Фабрегас да почне него тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom