Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се курчи малиов еј :ROFLMAO:

Cesc (to pro-Madrid journalist insisting on red card): "If you want, I can imitate that headbutt with you, you then decide if it's red."

Не можам нормално да се израдувам на победава, судијата заеба работа, Фабрегас на најдобриот меч сезонава мораше да направи нечесен потег, Виља немилосрден.

Cesc (to pro-Madrid journalist insisting on red card): "If you want, I can imitate that headbutt with you, you then decide if it's red."

Udri maski! :)

Udri maski! :)
Справување со новинари од Анри има учено Цеск.

Против овие мувливе секогаш сакам на ваков начин да победуваат, со црвен, рака уште и пенал да имаше и ќе ми се испунеше срцево. Ја и за мадрид навивам коа играат против севиља не ги можам ИЧ ;)

Само јас приметив, дека по голот се поздравија Виља и Меси? :icon_lol:

Сериозно успеа да го приметиш тоа?
Јас незнаев на каде да трчам и шо попрво да правам од радост :)

Помеѓу Меси и Виља нема никаков проблем, медумите само ја пумпаат работата. Оваа сезона ја имаме таа спортска среќа се надевам ќе трае и ќе се појавува кога ќе биде потребно. Инаку Фабре заслужува да му мавнеме по една клоца да бидеме реални. Имаше контакт ама немаше таков удар да се клати толку.
Санчез време е да седне на клупа.

Одбраната ни е промаја а економскиот потпретседател дава изјави дека во случај на итност ќе се купи играч во зимски преоден рок. Браво секоја чест :facepalm:

664377914.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom