Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ван Перси не го продолжува договорот со Арсенал, знам дека Тито кажа дека нема да бара напаѓач, ама знаеме ние дека традиционално им ги собираме ѕвездите на Арсенал. Според мене, многу можно е да го земеме.

Ван Перси не го продолжува договорот со Арсенал, знам дека Тито кажа дека нема да бара напаѓач, ама знаеме ние дека традиционално им ги собираме ѕвездите на Арсенал. Според мене, многу можно е да го земеме.
Според нашата политика, следната година без пари :P

Исто како Фабрегас предходната година. И Хлеб, годината пред неа. :D

Се опаривте за овие двајца.Ама изгледа не го знаеш нашиот „влав„ на преседничкото столче...

Еве ви едно интересно видео ако не сте налетале на него. А ако веќе некој друг го има ставено не е лошо да го погледнете уште еднаш. :)

Приоритет Хави Мартинез. Со оглед на тоа што може да игра и во средина и во одбрана, директивата на клубот наводно се одлучила да тргне по него. Со ваков трансфер можеме да го пополниме и евентуалното заминување на Кеита. За Мартинез мислам дека нема потреба да се пишува, сите го знаеме одлично.

И сите знаеме дека под 35М€ нема да го добиеме. Али очекувам Сандро да смали на 20-25 со еден клуп клаузули и бонуси :D

Хави Мартинез е и мој фаворит! Ајде Сандро мајсторее.. :icon_lol:
Цела шпанска репрезентација. :D

Хави Мартинез е и мој фаворит! Ајде Сандро мајсторее.. :icon_lol:
Цела шпанска репрезентација. :D
Веруваме.......можеме.....остваруваме!!!
Можат и како политички слоган да го искористат ова :)

ПСЖ демек понудиле 30М€ за Виља. Што е до мене, нека пакува куферите. За тие пари Нејмар и чао довиѓења.

Ако го донесат Нејмар на негово место може. Ако го донесат Ван Перси нека си остане Виља. Факт е дека е стар и имаше долга пауза ама барем е прилагоден на играта на Барса. Ако чекаме Ван Чоко да се прилагодува на 30 години далеку ќе стигнеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom