Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно по стоти пат ќе кажам. Алба е машина и крај. Едвај чекам да го гледам со Иниеста и Чави што ќе прави.
Добра маичка на Фабре. Ги испочитувале како што треба
552562_450831161604889_1672439429_n.jpg

Од каде ви е инфото дека Кеита си оди ?? Јас прочитав дека понуден му е договор од Кина за кој треба да се произнесе до 12 јули. Во последната изјава која ја даде вели дека желба му е да се пензионира во Барса.

Од каде ви е инфото дека Кеита си оди ?? Јас прочитав дека понуден му е договор од Кина за кој треба да се произнесе до 12 јули. Во последната изјава која ја даде вели дека желба му е да се пензионира во Барса.
Keita je već razgovarao s Vilanovom o svojoj budućnosti. Sada se čeka konačna odluka u ponedjeljak ili u utorak. Keita bi želio ugovor 1+1, klub će razmotriti odluku, kao i sam igrač koji ima veoma dobre ponude iz Kine, Italije, Francuske, Turske i Engleske.

Значи за една недела ќе се знае дали Сејду останува или заминува.

Nilmar za 8 milioni e nash... super reshenie za napadot

Сака да каже, дека можеме Нилмар да го купиме за 8М€, затоа што Виљареал испадна. Само мене ми е некако непотребен.

Во четврток после шест години Леси (Алба) се враќа дома :)

- во 08-30 има медицински тестови
- 16h потпишува договор во клубот
- сликање со Росељ
- 17h претставување на Камп Ноу - ова ќе оди во живо на каналот на Барса на youtubе
- после тоа прес за новинари.

Ќе ја носи 18-ката на Милито

Tello, Montoya, Thiago i Alba( :eek: ) se 4cata od Barca koi se povikani za spanskiot tim na Olimpiskite Igri vo London.
Aman be. Alba ne treba da odmori malku?!

Во животот има само три сигурни нешта: смртта, даноците и пасовите на Чави.

Жално е да не дадеш гол кога некој така ќе ти ја сервира топката...

Човекот чии очи гледаат многу повеќе од на останатите, чиј мозок работи многу побрзо... еден и единствен, Ел Маестро.

Via FCBarcelona Macedonian Fan Club

Neymar нешто повторно околу него се збори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom