Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
"
messironaldo.jpg
"

"
ooooleeeeelionelmess436.jpg
"

Ако се чита пресот на Пеп меѓу редови...освојуваме лига-си оди, не освојуваме-останува.
Затоа што кажа, ако не победиме, дека ќе им честита на Реал и ќе го спрема тимот за наредната сезона.

Пеп: 'Единствената опција за нас утре е победа. Доколку тие(Реал) победат или изиграме нерешено Ла Лига е нивна'.
Мислам дека се е кажано со оваа ијзава на Пеп!

Ако се чита пресот на Пеп меѓу редови...освојуваме лига-си оди, не освојуваме-останува.
Затоа што кажа, ако не победиме, дека ќе им честита на Реал и ќе го спрема тимот за наредната сезона.
Не знам зошто уште се замарате со тоа,Пеп треба да биде луд да ја напушти Барса..
а и ако ја напушти што да правиме ние,со или без него се продолжува понатаму..

Пеп ќе ја напушти Барса само ако следната дестинација му е во психијатриска болница.Да се напушти ова Барса со Меси,Иниеста и Чави треба да си ненормален.Не за џабе ги донесе Фабре и Санчез,млади играчи за иднина а не некои 28-9 годишни искусни фудбалери кои ќе ни користат за само една или две сезони.Не за џабе ги промовираше Тијаго,Куенка,Тељо и мн други...Тој ќе остане со нас уште многу години....

За вечер ,, пирамида " :)

Valdes​
Mascherano​
Alves ------ Puyol​
Xavi - Busquets -Thiago​
Pedro-Messi-Fabregas-Iniesta​

Оп се рабудив...и оп ми текна денеска е Ел Класико...па ме фати треската упм!!!

И ете ја таа еуфорија која што ја имам пред секое Ел Класико :)
Одиме вечер 3-1 очекувам.

Lele trema i pol imam...Inace ima nekoi spekulacii deka vo prviot sostav ke bide Tiago i Tello,no ne veruvam Pep da se cuva za vtornik.

Пеп на пресот го обелоденил првиот состав, во кој ги нема Пике, Цеск и Алексис. Ова нешто Пеп го прави прв пат, 99% е некоја негова игра. :D
Еве го составот кој беше најавен од страна на Пеп:
Валдес​
Алвес - Маске - Пујол - Адриано​
Бускетс​
Чави - Тиаго​
Тељо - Меси - Иниеста​

Јас мислам дека ќе комбинира нешто со составот. Најмалку еден младинец стартува.

Пеп на пресот го обелоденил првиот состав, во кој ги нема Пике, Цеск и Алексис. Ова нешто Пеп го прави прв пат, 99% е некоја негова игра. :D
Еве го составот кој беше најавен од страна на Пеп:
Валдес​
Алвес - Маске - Пујол - Адриано​
Бускетс​
Чави - Тиаго​
Тељо - Меси - Иниеста​
Ебење е ова, жими све. Топ состав. На 3-0 Пиќе место Адриано и Кеита место Тиаго :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom