Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ни е честито и оваа титула дечки, не гледав утакмицата не бев дома и нема што да коментирам. :) Според тоа што видов од јутуб видеа мило ми е за Цеск кој полека полека ќе ги делка противниците... Меси стандардно, ѕвероња.

Being a Barca fan - PRICELESS!

Ако не се лажам и Виља ќе го пропушти дуелот со Виљареал заради црвениот у супер купот.

Ако не се лажам и Виља ќе го пропушти дуелот со Виљареал заради црвениот у супер купот.
Па нели тоа важеше само за супер-куп утакмиците?
Иначе честита нека ни е титулата, да ни се множат, квадрираат и шо знам уште шо не. Ако е Адриано повреден, Максвел ич нејчам да го гледам, поарно Фонтас на стопер, лево Абидал, отколку Максвел лево. Се надевам дека нема толку опуштено да играат против Виљареал, сепак се класа тим. И се знае само победа се очекува.
ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

1. nema da se prenesuva barselona vo ponedelnik na alfa
2. na maksvel mu e rodenden pa neka mu e sreken
3. barsa osvoila uste edna titula

:))))))))))))))))

Update:

2i8w5eh.jpg

:D

Ајде нека ни е честито и втората титула оваа сезона,т.е сезоната уште не е почната а ние веќе освоивме 2 титули... и да нека му е честито првенецот на Фабрегас на официјален натпревар..а за Меси нема што да се каже,стандарно:cuc:

Среќен роденден Максвел,остаре и овој:confused:...
Читам дека понеделник нема да не пренесуваат Алфа,па глупи се или што се...ццц....

Stream : Barcelona B - Villarreal B

http://www.barcabalkan.com/live
--- надополнето: Aug 27, 2011 2:05 PM ---
На Алсат вчера видов реклама дека Барселона - Виљареал ќе ја пренесуваат во живо ! Што значи дека и Алфа ќе ја пренесуваат !

Па нели тоа важеше само за супер-куп утакмиците?
Иначе честита нека ни е титулата, да ни се множат, квадрираат и шо знам уште шо не. Ако е Адриано повреден, Максвел ич нејчам да го гледам, поарно Фонтас на стопер, лево Абидал, отколку Максвел лево. Се надевам дека нема толку опуштено да играат против Виљареал, сепак се класа тим. И се знае само победа се очекува.
ДОМИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА!

Да да, грешка сум бил, тек на наредниот супер куп ќе паузира...

Stream : Barcelona B - Villarreal B

http://www.barcabalkan.com/live
--- надополнето: Aug 27, 2011 2:05 PM ---
На Алсат вчера видов реклама дека Барселона - Виљареал ќе ја пренесуваат во живо ! Што значи дека и Алфа ќе ја пренесуваат !

Дај боже да е така

Со вчерашниот трофеј, имаме 74 титули од сите натпреварување, реал има 73, а исто така Барселона има најмногу титули од сите европски натпреварувања, сме ги стигнале милан. Ова го прочитав во Македонски спорт

307219_10150351434000469_351142070468_10208444_5342006_n.jpg

Забавата продолжува и во авионот, алвеш пак главен :))
комарџии бе :icon_lol:

307219_10150351434000469_351142070468_10208444_5342006_n.jpg

Забавата продолжува и во авионот, алвеш пак главен :))
комарџии бе :icon_lol:

Адриано вика: вложувам медал од ЛШ, а Алвеш му вика rise на 2 и нормално Адриано губи.

Комплекси:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom