Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дани повторно се расшиша и сега е 'онај стари'.
scaled.php

Моето омилено пиво:
284640_10150313860795469_351142070468_9800422_6467834_n.jpg

П.С.

Помошник-тренер на Реал сака да тепа навивачи на Барса.

Моето омилено пиво:
284640_10150313860795469_351142070468_9800422_6467834_n.jpg

П.С.

Помошник-тренер на Реал сака да тепа навивачи на Барса.
а дека им одите во тренинг кампот на Реал Мадрид и да провоцираш ? Ај јас да ти дојдам пред пенџере и да ти карам мајки шајки се и сешто ти нема да ме изнашамариш??

Му се може на типот очигледно. Има лице да излезе и да каже :D

а дека им одите во тренинг кампот на Реал Мадрид и да провоцираш ? Ај јас да ти дојдам пред пенџере и да ти карам мајки шајки се и сешто ти нема да ме изнашамариш??
Одиме?? Ние од фан-клубот на Кајгана??????
Не им караа ни мајки, ни шајки, ни се ни сешто. Нити пееја против Реал песни, ни против некој лично таму.
Не знам. Пробај.
Ама ако викаш Манчестер шампион, шампион на Англија итн. сигурно нема да те исшамарам. А, и не дома, туку кога ќе отидам во хотел во САД.

Одиме?? Ние од фан-клубот на Кајгана??????
Не им караа ни мајки, ни шајки, ни се ни сешто. Нити пееја против Реал песни, ни против некој лично таму.
Не знам. Пробај.
Ама ако викаш Манчестер шампион, шампион на Англија итн. сигурно нема да те исшамарам. А, и не дома, туку кога ќе отидам во хотел во САД.
Не ми се прај изгубен писател во свемирот. Далтониста сум не ми менувај боја на фонтот ;) , Пс со дресој од Барса и си пеат песни, пред навивачи на реал? И шо сакаш да прават да ги почестат локуми ?

Не ми се прај изгубен писател во свемирот. Далтониста сум не ми менувај боја на фонтот ;) , Пс со дресој од Барса и си пеат песни, пред навивачи на реал? И шо сакаш да прават да ги почестат локуми ?
Па, ако е предизборна кампања, може и локуми да им дадат. Шала на страна, и нашиве се застранети што отишле таму, ама и тој официјално лице на клубот се испонаша како животно.

Иначе, да нема случајно некој од овде што ќе оди во Сплит да гледа Хајдук-Барса??? :)

Koga ke vidite znaci navivaci na real soblecete gi dresovite i kjutete posto ne smeeme da gi provocirame neli. Duri moze i nivni dres da oblecete, oti ke ve istepaat :tapp:

Овој келавиот као се залета,мислиш ке полета и што му смета овој навивачот на БАРСА му кажа само кој е шампион.

Среќен роденден, Серхио!
Со само 23 години има освоено 2 ЛШ, 3 Ла Лига, 1 Копа дел Реј, 2 Суперкупа на Шпанија, Европски Суперкуп, клупско Светско Првенство, Светско првество со репрезентација.............:cuc:
Кога ќе ми текне колку потценет играч беше на почетокот на кариерата, а каков играч е сега.
Играч кој играше во 3та или 4та Шпанска лига, а 2-3 години потоа освои СП, како стандарден првотимец во репрезентацијата и играч со најмногу украдени топки на СП.

Среќен роденден, Серхио!
Со само 23 години има освоено 2 ЛШ, 3 Ла Лига, 1 Копа дел Реј, 2 Суперкупа на Шпанија, Европски Суперкуп, клупско Светско Првенство, Светско првество со репрезентација.............:cuc:
Кога ќе ми текне колку потценет играч беше на почетокот на кариерата, а каков играч е сега.
Играч кој играше во 3та или 4та Шпанска лига, а 2-3 години потоа освои СП, како стандарден првотимец во репрезентацијата и играч со најмногу украдени топки на СП.
честит нека му е роденденот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom