Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.847
- Поени од реакции
- 23.249
Дани повторно се расшиша и сега е 'онај стари'.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а дека им одите во тренинг кампот на Реал Мадрид и да провоцираш ? Ај јас да ти дојдам пред пенџере и да ти карам мајки шајки се и сешто ти нема да ме изнашамариш??Моето омилено пиво:
![]()
П.С.
Помошник-тренер на Реал сака да тепа навивачи на Барса.
Одиме?? Ние од фан-клубот на Кајгана??????а дека им одите во тренинг кампот на Реал Мадрид и да провоцираш ? Ај јас да ти дојдам пред пенџере и да ти карам мајки шајки се и сешто ти нема да ме изнашамариш??
Не ми се прај изгубен писател во свемирот. Далтониста сум не ми менувај боја на фонтотОдиме?? Ние од фан-клубот на Кајгана??????
Не им караа ни мајки, ни шајки, ни се ни сешто. Нити пееја против Реал песни, ни против некој лично таму.
Не знам. Пробај.
Ама ако викаш Манчестер шампион, шампион на Англија итн. сигурно нема да те исшамарам. А, и не дома, туку кога ќе отидам во хотел во САД.
Па, ако е предизборна кампања, може и локуми да им дадат. Шала на страна, и нашиве се застранети што отишле таму, ама и тој официјално лице на клубот се испонаша како животно.Не ми се прај изгубен писател во свемирот. Далтониста сум не ми менувај боја на фонтот, Пс со дресој од Барса и си пеат песни, пред навивачи на реал? И шо сакаш да прават да ги почестат локуми ?
Моето омилено пиво:
![]()
П.С.
честит нека му е роденденотСреќен роденден, Серхио!
Со само 23 години има освоено 2 ЛШ, 3 Ла Лига, 1 Копа дел Реј, 2 Суперкупа на Шпанија, Европски Суперкуп, клупско Светско Првенство, Светско првество со репрезентација.............
Кога ќе ми текне колку потценет играч беше на почетокот на кариерата, а каков играч е сега.
Играч кој играше во 3та или 4та Шпанска лига, а 2-3 години потоа освои СП, како стандарден првотимец во репрезентацијата и играч со најмногу украдени топки на СП.