Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
FT, Barcelona 3-0 Porto.
Barcelona Infantil A Champions of the Torneo Reino de Leon 2011.

А вчера тимот составен од Јувенил Б играчи и неколку кадети изгубија во финалето на светското клубско У17 првенство од Коринтијанс 1-2. Бабунски играше на сите натпревари.

Не ми се дочекува до утре да видам дали е вистина тоа со Алексис Санчез.
Мислам дека не ни треба Фабрегас, ем е скап ем Тиаго го имаме.
Читнав на Спорт.ес дека повторно се интересираме за Сакхо од ПСЖ, ке биде перфектно ако го земаме и него.
Ќе остане уште Лев Бек, дали ке биде Хосе Енрике од Њукасл, или некој други незнам само да биде некој од корист.

ме чуди дека некој навистина ќе плати 35 мил. евра за Санчез(а најмалку Барса),но изгледа 99% е сигурно дека Санчез ќе биде првото засилување

Читав као демек Барса ќе го продале Виља за 45 милиони и со тоа ке имале 90 мил. и од продажбата на други играчи да се купат Санчез, Роси, Фабрегас и некој у одбрана...

Читав као демек Барса ќе го продале Виља за 45 милиони и со тоа ке имале 90 мил. и од продажбата на други играчи да се купат Санчез, Роси, Фабрегас и некој у одбрана...
Fake :)

Него ја да прашам,каде е Гоче бе? :D

Џонатан Сориано најверојатно ќе замине во Удинезе.
Барса би требало на Удинезе за Санчез да му плати околу 28 милиончиња.

Ѕверот Алвес никогаш не одмара. :)
scaled.php

ме чуди дека некој навистина ќе плати 35 мил. евра за Санчез(а најмалку Барса),но изгледа 99% е сигурно дека Санчез ќе биде првото засилување

Добар си е Санчез, Читав дека трансверот ке биде 28м, и Џонатан Сориано од Кантерата.
Сепак и 28 се премногу за играч како што е Санчез ама тоа е денешно време ништо не е чудно сите играчи имаат толку големи клаузули.

Пасторе вреди ли 50м ?
Роси вреди ли 30м ?
Хулк вреди ли 100м ?
Фабрегас вреде ли 40м ?

Никој од овие ама апсолутно нико не вреди повеќе од 20м.
Само такво си е дојдено времево уш малку и поскапи ке ги напрат.

Еден другар ми спомнуваше нешо FairPay ке внеселе во наредниве години.
Ниту еден клуб безразлика голем или мал клуб да нема повеќе од 30 миљони на располагање годишно, само 30 да имаш за летен трасвер период исто и за зимски трансвер период.
Ке биде мн јако доколку се направи таков закон да ги видиме после некој клубови како што се Реал од Мадрид, Манчестер Сити, Челзи, итн итн.. што ке прават.

Дали ја гледавте Шпанија у21 вечер? Абре луѓе Тиаго е ѕвер,каква визија за игра има,се повеќе ми се допаѓа ова дете,одлични пасови и дриблинзи имаше,главен виновник за вториот и третиор гол.Каков Цеск каков ти некој друг,не ни треба,нека седи у Лондон...
И Монтоја добар е ,од следната сезона како замена за Дани би било добро....

Санчез е договорена работа.
Сега ако успеат уште стварно да го донесат Тиаго Силва и ќе биде масакр следнава сезона :)

Фабрегас вреде ли 40м ?

Никој од овие ама апсолутно нико не вреди повеќе од 20м.

Оди лечи се бе! Вреди и повеќе од 50, ама вие цинцарска екипа сте.

"Arsenal captain Cesc Fabregas is the most creative player in Europe, according to Opta stats.
The Spaniard, who has been the midfield orchestrator for the Gunners for several seasons, produces a chance from open play every 29 minutes – better than any other player in England, Spain, Germany, Italy or France."
И тоа не во таква шугава лига како Примера и тоа во една од најлошите негови сезони. Па уште они со Тиаго ќе го споредувале хахахха. Тиаго нема карактер за да стане играч од светска класа.

http://www.youtube.com/watch?v=cYL8yuGgPho&feature=share

Еве го малиов, таман ко за кај вас. Ќе му одговара играта. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom