- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 1.853
- Поени од реакции
- 815
Е ако де. Не мора да биде вклучен во трампа. Ама може да си оди за 2 евра во атлетико ако дојде Кун.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито нека му е на Луис Енрике. Нов тренер на Рома.
Агуеро < Роси .... Агуеро е за мене малку преценет играч, го имам тоа пишано и на таа тема, единствена предност на Агуеро или причина за која го величат некои е тоа што е помлад, во овој случај помлад од Роси, инаку ми изгледа преценет и они суми кои се вртат за него се нереални за мене...Кун Агуеро > Роси
Не е се готово, официјално би можело да биде во недела или понеделник, плус човекот си има натпревар во сабота
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:52 PM ---
Агуеро < Роси .... Агуеро е за мене малку преценет играч, го имам тоа пишано и на таа тема, единствена предност на Агуеро или причина за која го величат некои е тоа што е помлад, во овој случај помлад од Роси, инаку ми изгледа преценет и они суми кои се вртат за него се нереални за мене...
Ја би рекол вака:
Ако ти треба лидер на нападот Агуеро > Роси.
Ако ти треба еден од напаѓачко трио кое има лидер како Меси, тогаш Роси > Aгуеро.
И двајцата имаат опасна техника, добар финиш и се брзи. Можеби Агуеро има малку предност со техниката ама Роси многу полесно би се вклопил во концептот на Барса.
Плус, ако Роси вреди 20 милиони тогаш Агуеро сигурно не вреди 45.
Па до некаде си во право, доколку Барса сака да "лупне" добри пари за некој играч од нападот, тоа нека биде играч кој би ја играл позицијата на Виља, значи оној централниот напаѓач, а ниту Роси ниту Агуеро не се таков профил на играчи, тие би биле корисни да ја покријат онаа лева страна, а на таа страна го имате разиграниот и одличниот Педро(до душа човекот десно игра подобро, али знаеме за кого е зафатена таа позиција) и Виља кој добро игра на таа позиција, плус тука е и Афелај кој добро игра и лево и десно... проблемот е тоа што Виља на некој утакмици оваа година играше лошо и индиспонирано, можеби тоа се случува поради тоа што осеќа некоја слобода, нема кој да го замени, Гвардиола му даваше голема доверба, епа поради тоа што нема кој да го замени, тој можеше да си дозволи да попушти во играта оваа година, еден добар и млад шпиц како Љоренте на пример, би можел малку да му ја зголеми конкуренцијата на Виља, па така можеби човекот повеќе ќе се мотивира знаејќи дека ако не изигра една утакмица добро другата може да биде седнат на клупа... јас така размислувам, малку можеби претерав со критиките спрема Виља, сепак тој имаше солидна сезона, но како да се забележуваше онаа комоција во неговата игра, али ај да не тупам многу, вие си знаете надобро![]()