Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја тактиката на Реал, 1:10/5:15 инструкциите за Пепе :)

Честитки за пласманот во финалето,некој ке игра финале, а некој ко старите баби ке кука и плаче подобро овие од реал нек научат фудбал да играат, се разбудија од зимски сон после толку години па све им е криво.

„Реал Мадрид победи на единствениот турнир на кој можеше да победи и тоа го направи во продолжението. Во останатите три натпревари Барса беше големиот господар“

Јохан Кројф <3

Момците од Велес секоја чест за нив !

Се надевам дека на финалето ќе присуствувам на собиранката

The road to Wembley . . . Macedonian fans

Шпекулација : Бојан во Арсенал, а за возврат Аршавин . . .

Дали сте за . . . .

Премнугу сакам Бојан да остане кај нас, верувам во него, ама крај краева, ЗОШТО ДА НЕ ????
нема шанси,русинот имал проблеми со тежината и затоа е изоставен од Венгер.....најверојатно се враќа во Русија,ако не го откупи некоја циркузантска турско-грчка екипа....

Момците од Велес секоја чест за нив !

Се надевам дека на финалето ќе присуствувам на собиранката

The road to Wembley . . . Macedonian fans

АУУУ БРАВО СЕКОЈА ЧЕСТ!
мора и за финалево некоја ваква собиранка да се напраи во Скопје :)

Пеп го гледа Манчестер:)Само што го дадоа на ТВ

http://www.sportski.mk/statija/7169

Што е со типов бе??? Иде со дигнат кур по улица, срамота за вакви деѓени:nenene:

хахахахаха,па можда ви е чудно на вас импотентните :)
иначе се кладам дека од овие 150 иљади прегледи на видеото,најповеќе се од роналдо :)

Па и ти да знаеш дека за 5-10 минути ќе ја дупиш Шакира ќе ти се дигне. Срамота би било да не му е дигнат.

Хахаха добааааар :) Честито финале, се надевам на фер игра на 28ми. Спортски поздрав.

Браво за дечките од Велес,секоја чест...
Со Манчестер а? Дежа ву....интересно....

Сега ми го пратија на Фејсбук !

:pos2: А уште посмешно ми е што сум од Драчево и добро знам каков стил играат ФК Драчево - ист како Реал Мадрид

тактика - скрши нога ако можеш !

Сите третолигашки екипи играат така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom