Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Хммммм....
Многу тешки денови беа овие 18 дена за нас,а многу многу по тешки деа за фудбалерите.Едноставно да се чуди човекот низ каков притисок поминуваат и како излегуваат од тој притисок.Фала многу екипо,фала многу Барса,фала многу Пеп иииии фала многу Месси што не наградувате нас фановите...
Вчера сите одиграа на ниво,никоја грешка не се направи освен примениот гол,ама се случува.
Педро очигледно е фудбалер за златни голови,кога ни е најпотребно тогаш погодува.
Меси мен оф дхе меч,секаде трчаше и во напад и средина и во дефанзива на неколку наврати....
Требеше да тепаме,но Касилјас си го направи своето,немавме среќа но то е то....
Му покажавме како се игра модерен фудбал,како се крие топката,како не се остава противникот да шутира на гол а притоа да имаш5-6 стопроцентни шанси за гол....
Многу сум среќен за Аби,дечкото е ѕвер.Некој му предвидуваа крај на кариера,некој завршена сезона,а тој се врати побрзо одколку што посакавме ние фановите,и да,за финалето мора да биде спремен,мора.....
Најмногу ми се направи ќејф за преведувачот,нека пукни од мака,нека ги задржи за себе своите бункер игри,гнаса човек,најомразен човек ми стана,убиес на модерниот фудбал...
Сега нека одмораат фудбалерите,заслужија и повеќе од тоа,мада знам дека Пеп ќе оди и овој викенд со првите 11мина за да се реши и Ла Лига.....
Порке,порке,порке.....

никој не веруваше дека ке бидиме во финалето кое живот значи мислам на почетокот на сезоната никој не веруваше а погледнете каде сме сега браво барса
``една и единствена неповторлива за многу години ``
и не замарајтесе со провокатори кој ги спомнуваат судите , глумењето и.т.н заш секој кој губи има право да се љути
и лани кога одпадна барса од интер крив ни беше судијата што го поништи голот на бојан и офсајдот на милито во интер и не досудениот пенал а само зборат како и се суди на барса демек се во нејзина корист

затоа не сонувајте го животот живејте го својот сон кој ни го даде ова BARCELONA

можеби не пишувам секогаш на форумов ама верувајте дека секој ден ве читам

VISCA BARCA VISCA VISCA VISCA
:salut:

Пред 20ина дена бев на Камп Ноу и чувството кога пееш ''Madrid cabron saluda el campeon'' е неверојатно !

Јас си грмев така едно 3-4 пати и ви препорачувам на сите ако имате шанса да го направите истото :)

hose1-630x420.jpg

Vanzemaljci traze da se Messi vrati :pos2:

Пред 20ина дена бев на Камп Ноу и чувството кога пееш ''Madrid cabron saluda el campeon'' е неверојатно !

Јас си грмев така едно 3-4 пати и ви препорачувам на сите ако имате шанса да го направите истото :)

Ќе биде и тоа мора барем по еднаш да поминеме низ Камп Ноу :)

Шпекулација : Бојан во Арсенал, а за возврат Аршавин . . .

Дали сте за . . . .

Премнугу сакам Бојан да остане кај нас, верувам во него, ама крај краева, ЗОШТО ДА НЕ ????

:bravo: што да кажам со текот на годините се усовршивте
во глумењето и пиртисокот на судијата

незнам зошто толкав хејт од страна на навивачи на Интер...зарем лани не не поразивте во полуфинале...што е сега проблемот ?

незнам зошто толкав хејт од страна на навивачи на Интер...зарем лани не не поразивте во полуфинале...што е сега проблемот ?

Проблемот е португалскиот паразит на кој името не сакам да му го спомнам :)

Веројатно мисли на врвот во Англија, ги помешал станиците . . . Инаку на врвот се знае кој е, се знае која е најдобра екипа во последната деценија !!!!!!!!!!!!

П.С Веќе 5-6 фанови на Манчестер, уште сега ми ја честитаа титулата :vozbud:
Кажи им да се утепат.. :smir:

Сега ми го пратија на Фејсбук !

Sramota i greota celiot svet gi gleda BARSA I ZA NIV URLA I PIE DIAZEPAMI I RAKII SAMO KOLKU MIRNO DA MOZAT DA IZGLEDAAT NIVNA UTAKMICA :)))) A TIE SE ODNESUVAAT TOLKU NEPROFESIONALNO NA TERENITE GREOTA E ZA NIVNITE FANOVI PRED CELIOT SVET SE BRUKAAT SO SVOJOT NEPROFESIONALIZAM.
DA ZIVEE FC-DRACEVO

:pos2: А уште посмешно ми е што сум од Драчево и добро знам каков стил играат ФК Драчево - ист како Реал Мадрид

тактика - скрши нога ако можеш !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom