Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро рече Пеп нема опуштање,колку можат нека ги наполнат.

Ајде време е да се покаже Бојан.

Јас утре сакам напред да се проба со Афелај - Бојан - Педро :)

Вечер ќе се оди на победа, а овие може да ги видиме против шахтјор во вторник. Важно е да се тепа во Ла Лига пред класико.

За вечер мислам дека нема да има многу одмарање на играчи, тоа очекувам да се случи со Шахтјор.
Вечер очекувам во прво да дадеме 2-3 гола и да си свиркаме во второ.

Ајде време е да се покаже Бојан.

Ова го викаме пред секој натпревар. :toe: Не знам што му е на Бојан, ама ако не се подобри до крајот на сезонава, поарно да оди на позајмица. :nesum:

Иначе, видов на официјалната страница, Џефрен, цела оваа 2010-11 сезона, во сите натпреварувања(Лига, Куп, ЛШ) има одиграно вкупно 75 минути. :shok: Не знам дали да се смеам или да плачам. Деновиве нон-стоп се вртат шпекулации дека на лето најверојатно ќе си замине. Се спомнуваат Селтик и некои англиски тимови како негова идна дестинација.
Најдобро за Џефрен ќе биде да си замине. Нема шанси да заигра прв состав кај нас. На крилата имаме играчи Виља, Педро, Афелај, Меси, Иниеста. Стварно квалитетен и многу талентиран играч е Џефрен(озбилно, не сум ироничен), повредите го зачестија уште како млад. Нека отиде во некој (условно речено) послаб клуб, каде што ќе може да се наметне како стандарден стартен играч.

А, иначе, најинтересно од се е, што цела сезона, со само 75 минути одиграни, има постигнато 1 единствен гол. Погодувате против кој?:):)

Вечерва против алмерија би можел да игра истиот состав од ккупот на гости,со мали измени бидејќи бускетс не може да игра и педро на местото од нолито.

Пинто
Алвеш Фонтас Пике Адриано
Тиаго Маскерано Кеита
Афелај Бојан Педро​

Вечерва против алмерија би можел да игра истиот состав од ккупот на гости,со мали измени бидејќи бускетс не може да игра и педро на местото од нолито.

Пинто
Алвеш Фонтас Пике Адриано
Тиаго Маскерано Кеита
Афелај Бојан Педро​

Мислам дека барем еден од Чави и Иниеста ќе стартува, а можеби и двајцата. Иниеста нема да игра против Шахтар во вторникот, па можно е вечерва да одигра 90 минути.
И во одбраната Максвел е фит. Иако Адриано е кока-кола за него, сепак мислам дека Максвел ќе стартува, Адриано сврза 3-4 утакмици без одмор.

Мислам дека барем еден од Чави и Иниеста ќе стартува, а можеби и двајцата. Иниеста нема да игра против Шахтар во вторникот, па можно е вечерва да одигра 90 минути.
И во одбраната Максвел е фит. Иако Адриано е кока-кола за него, сепак мислам дека Максвел ќе стартува, Адриано сврза 3-4 утакмици без одмор.

ее браво :)
заборавив дека иниеста нема да игра со шахтјор. би требало тој сигурно да стартува со тиаго,а кеита пак да си игра со шахтјор :)
и ете може максвел на местото од адриано.
но меси и чави никако во прв тим вечерва.

tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif

Уште 2-3 минути до стартот на големото кошаркарско Ел-Класико. Реал Мадрид-Барса. Ајде да ги започнеме уште од сега. :)

Според СПОРТ ова е составот за вечерва . . .
1302344952604.jpg

Јас сакам Чави и Адриано да не стартуваат . . . Треба да им се даде одмор . . . Место Чави, норлано Тиаго, а место Адриано - Максвел дрвото :)

За вечер во никој случај не треба да се ризикува со Меси...
Сакам вака да изгледа тимот : Пинто,Алвес,Пике,Фонтас,Адриано,Иниеста,Маскерано,Тиаго,Виља,Бојан,Афелај...Да се одмори Чави,Кеита и Педро..
Со среќа ...

Според СПОРТ ова е составот за вечерва . . .
1302344952604.jpg

Јас сакам Чави и Адриано да не стартуваат . . . Треба да им се даде одмор . . . Место Чави, норлано Тиаго, а место Адриано - Максвел дрвото :)

Тоа е според луѓето кои гласаат, не е според редакцијата на Спорт.

Инаку вечерва очекувам опуштен натпревар, но не премногу со оглед на тоа дека Реал ќе земе 3 бода.

Валдес
Алвес---Пике---Фонтас---Максвел
Иниеста---Маскерано---Кеита
Бојан---Виља---Педро​

Според мене :)

--- надополнето ---

Едит:

Излегол официјалниот состав:
Pinto; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi y Bojan.

:smir:
Pinto; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi y Bojan.[/QUOTE]

Pedro и Villa на клупа, Тиаго, Милито и Максвел . . . СУПЕР

:smir:
Pinto; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi y Bojan.

Pedro и Villa на клупа, Тиаго, Милито и Максвел . . . СУПЕР[/QUOTE]
ТООО Тиагоо ќе им одржи страшна лекција.. и плукајте ме сите ако не даде гол.:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom