Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
alves9-shhn4z.gif

:tv:

Да се потсетиме на една од најубавите утакмици за Барса па и за неутралните гледачи

Shakira: Que viva el Barca y su numero 3! :vozbud:
Шакира на твитер: Да живее Барса и нејзиниот играч со број три! :3:

Вечерва ќе има дупли :sekss:.

4 КЛАСИКА, за помалку од 20 дена . . . НЕВЕРОЈАТНО :vozbud:

ЈАС ПРОГНОЗИРАМ 4 ОД 4, ЗА ВАС НЕ ЗНАМ :toe:

Денеска на тренингот на Барса присуствуваше Џастин Бибер. :nesvest:
Moжеби е мало иритантно лигле, ама замислете колку стотици илјади дресови ќе ни продаде со ова клипче... :)

^ Како брзо се спријатели со Бојан.:pos:

2011-04-07_ENTRENO_44.JPG

2011-04-07_ENTRENO_59.JPG

2011-04-07_ENTRENO_60.JPG

4 КЛАСИКА, за помалку од 20 дена . . . НЕВЕРОЈАТНО :vozbud:

ЈАС ПРОГНОЗИРАМ 4 ОД 4, ЗА ВАС НЕ ЗНАМ :toe:

Да си знаеш и за нас.
Ќе го изгубиме во преводот преведувачот од Задрид.

Навивачки 4 од 4 :):)
Реално мислам дека нема да иамме толку сила итолку среќа да успееме во тоа. Јас типувам 2 победи 1 нерешено и 1 пораз. Само тоа поразот да не биде финалето.

3 победи и една неререшо. Немаат муда да не победат. :)

Waka Waka со Алмериа го сакам на местото на Виља :vozbud:
Абе тој коментаторот на канал 5 + да не е французин ? хаха многу чудно ги изговараше имињата вчера...
Аман бре кој бил на тренинг денес,па кој е тој маме да му е...,зошто јас да не бидам таму туку тој :kesa:
п.с: Колку жолти картони е резултат на суспензија во ЛШ? И дали имаме некој од нашите на границата ?( за Иниеста знам )

кисс

Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис:)

Ете ти размислување на Шинтераш ... Значи, никад нема да признаат бе ... Се они најбоље, а ако има подобар, не е подобар туку на исто рамниште се ... ц ц ц

Waka Waka со Алмериа го сакам на местото на Виља :vozbud:
Абе тој коментаторот на канал 5 + да не е французин ? хаха многу чудно ги изговараше имињата вчера...
Аман бре кој бил на тренинг денес,па кој е тој маме да му е...,зошто јас да не бидам таму туку тој :kesa:
п.с: Колку жолти картони е резултат на суспензија во ЛШ? И дали имаме некој од нашите на границата ?( за Иниеста знам )

мислам дека 2 картони се суспензија,не знам точно.
ако се 2 тогаш маскерано заработи картон со Шахтјор и ако заработи уште еден во украина нема да игра во 1/2 финалето.

--- надополнето ---

кисс

Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис:)

Ете ти размислување на Шинтераш ... Значи, никад нема да признаат бе ... Се они најбоље, а ако има подобар, не е подобар туку на исто рамниште се ... ц ц ц

затоа ќе си примаат по 5 комада од шалке.
иначе алвеш и мајкон никогаш не можеш да ги споредуваш
пред се затоа што алвеш константно игра во топ форма откако е дојден во Барселона 3-4 години.
а мајкон изигра една сезона и сега ни трага ни глас.

Не знам колку од вас се сеќаваат на дуелите на Барса и Реал во ЛШ од 2001-02. Тогаш отпаднавме од Реал. Дома изгубивме 0-2, а во Мадрид изигравме 1-1. Спорт.ес наведува дека сега е време да им се реваншираме за 2002. :):)
За сите кои не се сеќаваат на натпреварот, еве потсетување, а оние кои не го гледале воопшто, еве да го видат:

Првиот натпревар, на Камп Ноу, Барса 0-2 Мадрид:
^ Прво полувреме
^Второ полувреме

Вториот натпревар, Бернабе, Мадрид 1-1 Барса:

Денеска на тренингот на Барса присуствуваше Џастин Бибер. :nesvest:
Moжеби е мало иритантно лигле, ама замислете колку стотици илјади дресови ќе ни продаде со ова клипче... :)

^ Како брзо се спријатели со Бојан.:pos:

2011-04-07_ENTRENO_44.JPG

2011-04-07_ENTRENO_59.JPG

2011-04-07_ENTRENO_60.JPG

многу ме изнервира видеото...лигле мамино ...има милиони да плати ако сака да се слика со Меси се да му ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom