Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де и 4 да има, не е проблем.
4 жолти во 27 утакмици...зошто мислите дека ќе направи со Алмерија? Па нека игра и 500мин, нема да добие жолт, напаѓач е ипак.
За Пике ништо не е спомнато, а мислам дека и тој е блиску до суспензија, сега не знам точно дали има 8 или 9 жолти.

^ Мислам Пике и во есенскиот дел паузираше против Алмерија за да не ризикува да земе жолт.Исправете ме ако грешам :)

Што се секирате бе наша е титулата ! ! ! :)

Меси е со 4 жолти, и вчера нејќел да заработи намерно жолт.
Фино лепо нека не влегува во игра со Алмерија освен ако има проблеми со резултатот (што е научна фантастика)

И да игра Меси, 90 мислиш ќе направи жолт ??????

Значи Меси и Маскерно се критични.. мене ме мачи тоа што 3 дена потоа играме во Купот, а како што се сеќавам картоните важат и за таму. Тоа де факто би значело дека дотолку Меси и Маске добијат жолт на првото Класико, нема да можат да играат на второто, во финалето.

Значи Меси и Маскерно се критични.. мене ме мачи тоа што 3 дена потоа играме во Купот, а како што се сеќавам картоните важат и за таму. Тоа де факто би значело дека дотолку Меси и Маске добијат жолт на првото Класико, нема да можат да играат на второто, во финалето.

Картоните од Ла Лига важат и во купот ???? Прв пат слушам . . . Инаку, Маскерано не го очекувам на Класико, освен ако Пујол не се врати до тогаш . . . Буски ќе си игра ДМФ . . .

Да, грдо е тоа, подобро ќе беше вчера да направат жут и скроз да се исчистат, да не му ја мислат ич за наредниве две Ел Класика, вака ќе треба да пазат на Бернабе.

Картоните од Ла Лига важат и во купот ???? Прв пат слушам . . . Инаку, Маскерано не го очекувам на Класико, освен ако Пујол не се врати до тогаш . . . Буски ќе си игра ДМФ . . .

Не речи два пати за Буски. Едната ќе ја игра Буски другата Маске, во тоа сум сигурен само незнам кој-која.
Маске е одличен влезе во форма, почна да го осеќа тимот, знае да го пушти пасот, и тоа како супер игра во дефанзива, одличен е.
Инаку видете го видеово:

^ А тој колку силно ја шутира топката хаха :)

Не речи два пати за Буски. Едната ќе ја игра Буски другата Маске, во тоа сум сигурен само незнам кој-која.
Маске е одличен влезе во форма, почна да го осеќа тимот, знае да го пушти пасот, и тоа како супер игра во дефанзива, одличен е.
Инаку видете го видеово:

Зборев за Класикото во Премиера, а за Копа Дел Реј, не викам не за Маске :) Инаку точно е дека Маске игра БРИЛИЈАНТНО, но Пеп секогаш ИМА и ЌЕ ИМА поголема доверба во Серџо . .. Но, кога е Пеп во прашање, ништо не се знае, може и Ромеу да игра ДМФ :)

Против Алмерија би сакал да го видам Фонтас во одбрана и по можност Тарзан (мислам дека би требало да добие зелено светло од лекарскиот тим), потоа Тиаго на местото на Иниеста заедно со Чави и Џонатан и Бојан, Виља и Афелај во нападот :)

Баш би сакал да го видам исходот со ваков состав :)

После ова коло титулата е решена. За да се случи некое изненадување Барса треба да има минимум 3 кикса до крајот, а Реал да тепа се по ред, што практично е СФ.

Во Примера против нив може да се испадне и со втор тим, нека одмараат другите за финалето на купот :pos:

Сега со Шахтер очекувам победа од 2 - 0 или 3 - 0 и да нема никакви проблеми на реваншот.

Не читајте наши сајтови,не се веродосојни,Меси има 3 жолти,го пишува тоа на официјалната,Маске има 4 и само тој е на границата.Ако имаше Меси 4 жолти сигурно вчера ќе правеше уште еден.И нема врска ла лига со купот,друго се бројуваат.И да нема Меси 4 жолти пак нема да игра со Алмерија,како и други првотимци....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom