Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овие Хихон стварно биле добри бе мајке му изгледа ова ќе биде прв пораз на спешл фајф на домашен терен :tv:

Ќе ја памти Примера... :vozbud:

Хахаха ..
ако ништо др. барем нашиве после ќе играат без притисок, напротив и ќе бидат повеќе мотивирани .. :tv:

hahahahhaha:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ova mora da se iskoristi :helou:

Ronaldo im dojde na gosti i izgubija :pos2::pos2:

Мора да се искористи овој кикс на Реал.Треба да дадат се за победа....ух +8 ќе значи титула со оглед на натпреварите кои треба да ги одигра на гости Реал.

Меси ќе ја реши вечерва...

Да ти ебам и Спортинг и се, ни ги руши плановите. Требаше да пушти Барса да му го нанесе првиот пораз дома :tv:

Иначе воопшто нема да сум незадоволен, ако изгираме и нерешено вечерва :)

најмногу ми е кејф с што му ја прекинаа серијата на Мурињо хехехехехехе трупци невидени Мадрид хехеххе

Да ти ебам и Спортинг и се, ни ги руши плановите. Требаше да пушти Барса да му го нанесе првиот пораз дома :tv:

Иначе воопшто нема да сум незадоволен, ако изгираме и нерешено вечерва :)

И јас . . . Титулата и онака е решена од ...... од самиот почеток на зеоната ;)

Cadena Cope нешто спомнала за допинг... овој пат на Хихон... сто посто имат врска со Реал Мадрид... да не изгубија нешто или? :-)

Може намермо да изгубил за да не му биде прекината серијата баш од Барса ... :pos2:

Денес и да изгубиме нема да ми е жал. :)

Вечерва и со нерешено сме на коњ. Ќе мораше да тепаме ако тепаа Реал, ама овака можеме комотно и нерешено да изиграме и онака сме со крпен состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom