Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде една вистина да кажеме...1-ви Април помина!!

Gracias Dios.jpg

Ми направи ќејф Абидал што дошол на тренингот, и добро беше расположен, едвај чекам да се врати и да заигра :)

Guardiola: "Mi tiempo en el Barça se está acabando"
Se ceka utre Gvardiola potocno da kaze sto mislese so ova, izjava koja ja dade za DVD-to na Brescia, za nejzinata 150 godisnina kako klub... Znaci li ova deka Gvardiola ja napusta Barsa slednata sezona ili pak deka vo skoro vreme ke bide trener na Brescia... ostanuva na Pep utre da se izjasni... od RAI ne davaat nikakvi komentari i ostavaat se' na Gvardiola ;)

--- надополнето ---

EDIT: Gledam nazad pisuvate deka ova se segi...
Kako prvo ima video zapis, otvori na poveketo spanski strani, sport.es elmundodeportivo.es as.com marca.com ...
kako vtoro i samiot izjavil denes deka utre ke zboruva poveke za toa
epa sega, sfatete go ako sakate i kako 6to majska shega.. jas ne go sfakam taka... se nadevam deka gresam :-)

не 60 ама реални и 15 можи да ги прими Реал :pos2:

kolku sto mozev da razberam na pep ne mu se svigja izjavata na rosel kade sto vika deka barsa ke go pobede real so 5 0 vo kupot

Среќен роденден, Афелај!
Од тебе очекувам многу постигнувања во овој клуб.

Алудира на тоа дека Росел требало да се воздржи од коментар, а уште помалку па да изјавува дека ќе победиме со 5-0. Вели дека можел да каже дека ќе го победат Мадрид со 60-0, но тој и неговиот тим секогаш го почитуваат противникот. :smir:

Алудира на тоа дека Росел требало да се воздржи од коментар, а уште помалку па да изјавува дека ќе победиме со 5-0. Вели дека можел да каже дека ќе го победат Мадрид со 60-0, но тој и неговиот тим секогаш го почитуваат противникот. :smir:

Јас сфатив шо сакал он да каже, ама чудно ми беше дека така јавно може да го "нападне" Росел.

^ Па добро направил...

Не ни наликува да има такви изјави од Барселона.Изјавата на Росел е на исто рамниште како изјваите на Мурињо,а нели ние не го сакаме тој менталитет?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom