Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
tikitakagoalvsarsenal.gif
Peder sudija

Едно прашање, дали ако Барса сака може да го врати Ибра следната сезона? Дека на википедија пишува loaned, сега не знам, дали е позајмен, или продаден ама ке му платат со рати?

Многу интересно ке биде да не го продадат на Милан :icon_lol:

По правило Ибрахимович треба да се врати во Барса на крајот на сезоната, освен ако Милан не исплати толку колку што стои во клаузулата на договорот(да речеме 30мил. евра). Ако Милан не исплати толку пари на Барса, тогаш Ибра ке си остане играч на Барселона.

Ибрахимович да се врати.... НИКОГАШ !!!!!!!!!!!

lele nemozam da gi 4itaj hejterive protiv barsa so se zimi se site ne mrazat sto im napravivme tolku sto ne mrazat cccc

^ Уживај во играта, уживај во резултатите и убедливите победи што овој тим ги постигнува. Еден ден ќе кажуваш на синовите/внуците дека си ја имал таа чест да ја гледаш најдобрата генерација во историјата на клубот предводена од никој друг, туку легендата, која што толку многу ја сака Барса што како дете прифатил да им ја подава топката на играчите што играле тогаш само за да биде блиску до теренот...

Тоа што коментираат, нека коментираат. Бадијала ќе влегуваме во дискусии, кога секој си има свое мислење и тоа нормално треба да се почитува. Денес или ја сакаш со цело срце или ја мразиш Барселона... трето нема:smir:

Честито Честито заслужено одиме понатаму,малце си поиграа со нашите нерви со самиот автогол,али чисто као да се направи понеизвесен крајот:pos2:.Кај арсенал нулата беше стварно нула,али толку им се силите јбг то е вчера играше само еден тим Барселона,противникот може да биде задоволен што не прима усте некој гол.

Barcelona always win because of the referee, they never win because of their play, or for having 19 shots on goal, or for having 74 per cent of possession or for having 900 touches of the ball,

Изјава на Маскерано, плеснато у фаца.

Венгер и Ван Перси ги чека дисциплинска постапка
09.03.2011

Арсен Венгер

УЕФА го чека записникот од делегатот на мечот Барселона - Арсенал, Словенецот Дане Јост и изјавата од судијата Масимо Бусака, пред да донесе одлука дали ќе поведе дисциплинска постапка против тренерот на Арсенал, Арсен Венгер и играчот Робин Ван Перси.

Ван Перси беше исклучен при 1:1 кога и покрај свирениот офсајд упати удар кон голот на Барселона и заработи втор жолт картон.

Потоа Венгер вербално го нападна судијата во тунелот по загубениот меч (1:3) и подоцна во изјави го обвини како виновник за елиминацијата на неговиот тим.

Barcelona always win because of the referee, they never win because of their play, or for having 19 shots on goal, or for having 74 per cent of possession or for having 900 touches of the ball,

Изјава на Маскерано, плеснато у фаца.

GRANDE MASCHERANO !!!! MAN OF THE MATCH....

Ако реал помине 1/8 финале може да се падне со нас така? Незнам дали бива екипи од иста земја во 1/4 финале, лани имаше разни измени на оваа правило и стварно незнам како оди. Иначе баш би сакал да го поминат Лион, а ќе го поминат сигурно. Да се паднеме со нив и во ЛШ, е тек тогаш ќе биде сезона за паметење. Дали по лошо или добро, ќе видиме.:) Иначе за сношти не коментирам ништо, тотална доминација и заслужен пласман.

По правило Ибрахимович треба да се врати во Барса на крајот на сезоната, освен ако Милан не исплати толку колку што стои во клаузулата на договорот(да речеме 30мил. евра). Ако Милан не исплати толку пари на Барса, тогаш Ибра ке си остане играч на Барселона.
После тоа што го направи(вреѓаше,пцуваше,ќе го нокаутираше на Пеп) за Ибрагомнабра вратите во Барса се ЗАТВОРЕНИ ! ! ! џабе си праете илузии дека ќе дојде..
Ако Милан не плати 30 Милиони за него колку што бараме тој ќе продолжи или во Сити или во Реал евенутално во некој трет клуб..
Сеуште ми е мака каков играч си дадовме за едно смрдено копиле кое што ќе го полни со пцовки клубот..
Ах Ето,Ето.. уверен сум дека ни еден напаѓач нема да ја сака Барса како што ја сакаше ти и дека на секоја утакмица ќе го остава срцето на теренот.:(:(

--- надополнето ---

Ако реал помине 1/8 финале може да се падне со нас така? Незнам дали бива екипи од иста земја во 1/4 финале, лани имаше разни измени на оваа правило и стварно незнам како оди. Иначе баш би сакал да го поминат Лион, а ќе го поминат сигурно. Да се паднеме со нив и во ЛШ, е тек тогаш ќе биде сезона за паметење. Дали по лошо или добро, ќе видиме.:) Иначе за сношти не коментирам ништо, тотална доминација и заслужен пласман.
Во 1/8 и 1/4 неможат да се паднат, а во 1/2 и финале можат колку што знам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom