Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ficha_federativa_messi_111-_52_original.jpg

:)

Сликава ја имам видено повеќе пати, ама што е датумот 15 фебруари??:)

Иначе еве го целиот состав кој патува во Лондон: Valdes, Pinto, Adriano, Alves, Pique, Maxwell, Milito, Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, Messi, Bojan, Afellay, Pedro, Villa, Mascherano and Thiago.

Сликава ја имам видено повеќе пати, ама што е датумот 15 фебруари??:)

Иначе еве го целиот состав кој патува во Лондон: Valdes, Pinto, Adriano, Alves, Pique, Maxwell, Milito, Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, Messi, Bojan, Afellay, Pedro, Villa, Mascherano and Thiago.

think Johnny,think

Од твитерот на Пике:

Ayer se retiro Ronaldo, el jugador mas espectacular y que mas me impresiono! Un grande!!

Екипос.....ми умре циганката шо ме фалеше па ајде јас да удрам на една фалба:)
Значи Фан-Клуб Барселона Велес, се организираше и се испечатија маички :)
182729_188848351145967_100000624100046_536430_3460846_n.jpg

И позадината....
180306_188848407812628_100000624100046_536431_5849372_n.jpg

:):) MES QUE UN CLUB

no need 4 worries :))) jasno e deka nema se da odi kako podmackano... a uste pojjasno e deka ni na drugite (citaj Madrid) ke mu odi :)))) sega sme na simbolicna prednost ... +5... sounds gooooood :)))) Sreda, prvata poseta na London godinava... poslednata ke bide na 28 Maj.. ako vo meguvreme na Chelsea ne im se sluci Futbol Club de Barcelona :))) T'ESTIMO!

И Тотенхем е од Лондон, ама без гајле само еднаш годинава ќе патувате во Лондон, ви гарантирам.

the-landmark-london-hotel-london_030320091719097421.jpg

Ова е хотелот во кој ќе престојуваат вечерва нашите играчи. Пред еден час пристигнаа во Лондон, сите се во хотелот, освен Иниеста и Гвардиола, кои се на прес-конференција на Емирати.
Насри опоравен и ќе игра против Барса.

И Тотенхем е од Лондон, ама без гајле само еднаш годинава ќе патувате во Лондон, ви гарантирам.

Шо бе да не го преместиле финалево на некој друг стадион....

Go probuvaat hotelot izgleda, na nekolku metra e oddalecen od Wembley :-)) ako sega se blizu do wembley, na 28 maj ke bidat na negoviot teren :))) IgorChete, jas ti garantiram deka ke najdam samovolno broj od tebe i ke ti se javam na 28mi nekade kaj 22:30 najkasno do 22:45 :-)))) remember this :-))

Вака според мене би бил составот вечерва:

Валдес
--Алвес--Пике--Абидал--Максвел--
-----Чави---Бускетс---Иниеста----
-----Педро----Меси----Виља-----​

:back:

Абе многу оптимизам во тоа фан клубот на арсенал , па и петарди ќе ни пукале :pos2:
Ама ќе ги среди Месијата пак , да се знае кој е кој :tv:

Ајде момци вечер идемо на поволен резултат во Лондон и полесно да ни биде кога ќе се игра на Кампот.:)
Јас сакам вака да излеземе вечер:

Валдес
Алвес Пике Абидал Максвел
Маскерано
Чави Иниеста
Педро Меси Виља
Со среќа нека ни е, се надевам на добра игра од двата тима пред се и нека победи подобриот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom