Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека со Хихон ќе кикснеме. Секогаш после игри на репрезентациите, сме играле многу тешко, многу ретко победуваме, најчесто играме нерешено, а се има случено и пораз.
Хихон можат да бидат многу незгодни. Лани, ептен тешко ги тепавме на гости, 0-1. Оваа сезона, првиот натпревар на Кампот, исто така многу се бранеа, ги победивме со 1-0. Мислам дека после игрите со репрезентациите, на ова тешко гостување, нашите играчи, за жал, ќе ја прекинат прекрасната серија од 16 последователни победи во лигата. Плус, во средата ни претстои многу важното гостување во Лондон.
Е, тек во Лондон ќе се види вистинската Барселона. Многу сум оптимист за натпреварот против Арсенал. Но, против Хихон мислам дека ќе изгубиме бодови.:toe:

stvarno boy,cesto pocna da ja tupis so tvoite komentari,ne znam dali se obiduvas da se pravis pameten,golem strucnjak ili so,ama dosaden si

Во прекрасна форма сме,не плашете се од Хихон.
Нормално дека се може да се случи..сепак фудбал е тоа,но Пеп е тука бе :)

Повеќе ризик има по мечот од ЛШ кога играме со Билбао.Знаеме дека тврд орев се ама сепак се зависи од нас.

Мислам дека со Хихон ќе кикснеме. Секогаш после игри на репрезентациите, сме играле многу тешко, многу ретко победуваме, најчесто играме нерешено, а се има случено и пораз.
Хихон можат да бидат многу незгодни. Лани, ептен тешко ги тепавме на гости, 0-1. Оваа сезона, првиот натпревар на Кампот, исто така многу се бранеа, ги победивме со 1-0. Мислам дека после игрите со репрезентациите, на ова тешко гостување, нашите играчи, за жал, ќе ја прекинат прекрасната серија од 16 последователни победи во лигата. Плус, во средата ни претстои многу важното гостување во Лондон.
Е, тек во Лондон ќе се види вистинската Барселона. Многу сум оптимист за натпреварот против Арсенал. Но, против Хихон мислам дека ќе изгубиме бодови.:toe:

Ни случајно не мислам дека ќе кикснеме со Хихон.... НЕ МИ Е ЈАСНО ОД КАДЕ ТИ ТЕКНА ОВА СЕГА ??????????

Јас само едно знам.....ќе кикснеме кога најмалку ќе се очекува тоа. Пречкртај ги Валенсија, Виљареал и Билбао.....ќе кикснеме со некоја од послабите екипи. Отсекогаш било тоа така.

--- надополнето ---

Клубот пред Папата:)

Чул те господ внучко :)
Имаш частовка ако излезе дека си во право... инаку точно е Хихон знаат да бидат незгодни.

pa i da kiksneme golem k.r ako kiksneme real samo so bod si odi od kaj espanol taka da nis ne gubime :D

Хм маме му е.ам вчера сонував дека Барса изгубиле кога се разбудив се израдував дека сонував.

Ај да смениме муабет !!!

=
Пазете го дуелот на 1 минута и 37 секунди

БАТО НЕ ПРАЈ ИНКЕРИ:3:(Инкери=читај: Битолски сленг за еден вид кобење,како во случајот со твојот пост)...:smir:...
Ок е тоа шо го пишуваш,дека се изморени играчите,дека ќе се штедат силите за тешкото гостување во Лондон во среда...
Ама оваа денешна Барса,не е како некогашната...(кога се опуштаа играчите,кога не си ја сфаќаа работата максимално сериозно,итн...)
Денес дечките имаат таква силна психологија која им ја наметна Пеп,таков пристап кон играта шо е речиси невозможно да не ОДИГРААТ ДОБАР МЕЧ...:nenene:
На секој меч се пристапува максимално сериозно,без разлика на неговата важност...
Тоа е она шо најмногу ме бендисува кај Пеп,затоа го ценам уште повеќе,шо не дозволува ни една секунда ОПУШТАЊЕ...:zver:
Е сеа се случува и да не се победи и покрај добра игра....,досега имаше само два случаи..кога не се искористија шансите,Со Херкулес дома,и нешто послабата игра со Мајорка дома...
Другото беше се МЕЛЕЊЕ НА ЖИВО МЕСО...:sekss:..
Ќе треба чудо да се случи,односно Хихон да се надминат себеси,за да се извлечат од пораз....
Искрено мислам дека ќе следи рутинска победа,од 2,3-0,без многу напор....

pa i da kiksneme golem k.r ako kiksneme real samo so bod si odi od kaj espanol taka da nis ne gubime :D

Ти бе од кога следиш шпанско......посигурна 2ка не наоѓаш колово:)
Еспањол ќе им зима бодови на Реал, додека Реал сеуште има шанси за титула. Ќе биде и тој филм некогаш бе.

Еспањол ќе им зима бодови на Реал, додека Реал сеуште има шанси за титула. Ќе биде и тој филм некогаш бе.
Од каде тоа?
Ќе ни направи услуга Еспањол колово :tv:

ke vidime toa samo da ne se liznite gadno aj lani espanol vi ja pustija oti nemaa sansa a ovaa godina se borat za izlez vo evropa zatoa ne letajte mnogu mnogu da ne se liznite:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom