Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пишете пропало договорите со Алвес. Не ми се верува дека ќе прифати да биде позади тројца.
Јебига парите го вртат светот денеска:toe:

Па ако е Алвес дотолку глуп да си замини од овај златен тим каде е вклопен во составот перфектно и има најголеми шанси да освои повеќе титули како во никој друг клуб тогаш нека си замини.....пари??..какви пари??..тој можеби досега нема заработено доволно што не сака да прифати нов договор???..можеби ако оди во Ман Сити повеќе титули ќе освои,повеќе слава ќе придонеси??..не ја разбирам оваа ситуација со Алвес??..зарем е толкав дебил да си замини од барселона ако не му давале 10-20.000 плус плата??

Ајт нека си оди ако сака...само да најдеме барем солидна замена!

^ Не може 100% да им се верува ни на медиумите.
На нероден Петко, капа не му се крои, ама ако дојде ред да се купува десен бек(АКО Дани си замине), ја сум за дечково:
Netherlands+v+Spain+2010+FIFA+World+Cup+Final+j_oMw0k8aRJl.jpg

Млад е, 22годишен, деценијата е пред него, плус и Холанѓанин, печен за во Барса е.:)

Eden od baranjata Guardiola da go ispolni dogovorot e Buskec i Alves da ostanat vo Barselona :)
Buskec ne bi trebalo da zamine, do Alves e pratena finalna ponuda, plata od tret stepen :) pa ke vidime kako.. :)
I trojcata da si zaminat nisto strasno, si zaminale mnogu igraci i treneri pa pak sme uspevale... Eden igrac ili trener ne moze da bide pogolem od imeto FC BARCELONA :-))

Играчите се миновни, клубот е тој кој останува. Клубот е тој на кој се гордееме ние навивачите. ВИСКА БАРСА.

^ Не може 100% да им се верува ни на медиумите.
На нероден Петко, капа не му се крои, ама ако дојде ред да се купува десен бек(АКО Дани си замине), ја сум за дечково:
Netherlands+v+Spain+2010+FIFA+World+Cup+Final+j_oMw0k8aRJl.jpg

Млад е, 22годишен, деценијата е пред него, плус и Холанѓанин, печен за во Барса е.:)

Тој е тој што треба да го земиме без разлика дали ќе остане или не Алвес

Ајде де ништо страшно и ако си отиде! Не е играч од кого ни зависи играта...би требало да се загрижиме ако си одат Чави,Иниеста и Меси заедно :)

Значи платата што му е понудена од трет степен е највисока за играч како него во Барса бидејќи знаеме кои се во 1 и 2 степен.

Заминале Марадона,Роналдо,Фиго,Ривалдо...и други поважни играчи на времето за клубот.
Бускетс нема шанси да си замине :)

ajde be nek si ide u pm,koj kur faktor e on pa da odbie prodolzuvanje na dogovor,aj da sedese na klupa ke razberev ama vaka....neka krsi glava,ja ne znam so go molat tolku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom