Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Задоволен ќе сум и со 1-1.. пак влагаме.

izgleda ja sum malerot,sto tuku pustiv da gledam i ni go sibnaa golot :)

P.S.go urocivme abidal,sto tuku pisavme tuka deka ne znae da se snajde vo napadot toj ni odgovori so gol :)

Честитооооооо нека ни е пласманот !!! VISCA EL BARCA

Уффф, камен од срце ми падна, тешки се Баскијциве. Камо Реал да ни беа, ама ај, тешки наредната да ни бидат:pos2:

Честито пласман...иако беше со големи маки, а за Абидал ете му го првиот гол во дресот на Барса.

kolku so me drzi pamtenjeto poslednite 2 3 godini sekogas posle nova godina pagjame vo mala kriza
se nadevam ovaa godina nema da e takva,iako po ovie 2 meca mi lice kako takva :)

Ај нека ни е честито пролазот понатака, утакмицава беше ептен исцрпувачка, сепак најбитно е што на крај се заврши без некоја повреда, што и те како можеше да се деси со овие неандерталциве.

Реал се полесни од нив.. што ви е на вас.:)
Ајт честито нека ни е пласманот за понатаму кој што го добивме со многу маки.

Честито пласман! Многу тежок меч,атлетик не ни даде да ја развијеме нашата препознатлива игра а од друга страна судијата на моменти ја сереше(какви стартови човече-требаше црвени да се делат како бомбончиња).Абидал е одличен дефанзивец,не за џабе пеп му понудува продолжување на договорот.

П.с: Ова му е втор гол во дресот на Барса мислам.

Честито пласман! Многу тежок меч,атлетик не ни даде да ја развијеме нашата препознатлива игра а од друга страна судијата на моменти ја сереше(какви стартови човече-требаше црвени да се делат како бомбончиња).Абидал е одличен дефанзивец,не за џабе пеп му понудува продолжување на договорот.

П.с: Ова му е втор гол во дресот на Барса мислам.

Прв.

ај нека ни е честито пласманот понатаки и белким оваа сезона пак ќе видиме шес титули

Ајде нека ни е честито пласманот понатаму..а Абидал во вистинско време го постигна својот прв гол во дресот на Барселона:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom