Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ lol Зарем има потреба од тешење ? :vozbud:

btw Каталонија игра пријателска со Хондурас моментално, 4-0, Бојан два гола и асистенција.

Гледам Ве тешат другарчињата од Челзи ? :pos2::pos2::pos2:

А има ли потреба од тешење :):):)
Добри сте добри сте и вие. Само дали сте до толку добри да ни вратите за лани е тоа прашањето :)

А има ли потреба од тешење :):):)
Добри сте добри сте и вие. Само дали сте до толку добри да ни вратите за лани е тоа прашањето :)

Мислам дека не се :) Ма да нема да ги тепате со толку разлика како лани....

Во 05-06 06-07 не ве мешале со судиите? :icon_lol:

Од време на време да...

Ама Рони и компанија го носеа тој дрес кога мурињо го доживеа единствениот пораз на домашен терен како тренер на Челзи така што мене ми е еден од омилените дресови.

postYOYA13.jpg
koga sme kaj dresovite eve sho sretnav uspat :)
http://sportdenes.com/2009-12-26-20-19-46/2009-12-26-20-37-55/15935-2010-12-28-11-51-30

P.S. bolkata mu e golema na special five :):)
http://sportdenes.mk/2009-12-26-20-19-46/2009-12-26-20-40-33/15925-2010-12-28-10-30-45

Пред малку заврши натпреварот Каталонија-Хондурас. Резултатот е 4-0 за Барселона, овај де, Каталонија.:):)
После продолжувањето на договорот со Барса, нашиот (некогаш)мал Бојан се распува вечерва. Асистираше за првите 2 гола, а беше стрелец на вторите 2. ОВА МИ СЕ ДОПАЃА!:):)

1 Можда ќе личиме на тотенхем или на Валенсија, не значит дека на реал би личеле :p

2. ако го прочиташ текстот внатре ќе видиш дека насловот нема никаква врска со текстот. Насловот вика дека Интер има подобра игра од барса а мурињо изјавува дека интер се најдобар клуб моментално затоа што се европски и светски шампиони, што е до некаде во право ако се суди моменталната ситуација. Ама дека имаат најдобра игра тоа го напишале дечките од спортденес што врска нема...

Спортденес веројатно на ова мислат:

untitl1293572823.
'

Има милијарда шпекулации за нови дресови, ни Росел веројатне не го знае изгледот сеуште.

Подобри се беливе од овие.. супер ќе биде ако ни ги дадат вие.

Мене па баш ми се свиѓаат овосезонските гостински ваши, не знам што ви е толку грда бојата : ))

Спортденес веројатно на ова мислат:

untitl1293572823.
'

Има милијарда шпекулации за нови дресови, ни Росел веројатне не го знае изгледот сеуште.
Нека направат оваков дрес и одма си го купувам. Ретки се тие гостински дресови кои што ни се стварно убави и убаво што изгледаат. Алелуја овој е еден од тие :)

Белиов дрес за гости е супер, најмногу ми се свиѓа заради тоа што го нема она Дрвото од Катар Фондејшен.
Камо и на Сино-Црвените ваков да им биде спонзоров.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom