Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Мануел Агудо Дуран има 24 години, но според спортденес тој е тинејџер.:tapp:

Афелај: 'Умирам од желба да играм со Меси и Иниеста. Повеќе неможам да чекам.'

Пеп и Зубизарета го планираат составот за наредната сезона. Повторно се спомнува името на Цеск. Мислам дека годинава и да освојат нешто Арсенал, и да освојат се, па и да не освојат ништо, во секој случај нема да можат да го задржат Цеск. Доста беше. Ќе се укине ропството.:)

Незнам зошто се запнале да го купат Цеск ,со тоа само ќе потрошиме 40 мил(отприлика), а на клупа го имаме Тиаго?

Незнам зошто се запнале да го купат Цеск ,со тоа само ќе потрошиме 40 мил(отприлика), а на клупа го имаме Тиаго?
Тука е и Афелај.. Ако дојде Фабре кажете му чао на Тиаго.:)

Тука е и Афелај.. Ако дојде Фабре кажете му чао на Тиаго.:)

Ако дојде Фабрегас, ова изгледа како доста можна опција,
ама јас ич не сакам да евентуално го пуштиме Тиаго.
Детето се гледа дека има голем потенцијал и од него може да излезе одличен играч.

Според мене Фабрегас е многу квалитетен играч, одлична техника, пас, брзина, човек створен за Барса, но дали е?
Во последно време почна да забушува, ем повредите го мачат а и кога играше не беше тој Фабрегас шо некогаш беше, или со паметот е во Барселона или полека полека ама сигурно тоне.
Додека Тиаго, немам коментар од она што го имам гледано, ми остави страшен впечаток, каква само креативност, и никако не смее да се пушти некаде другде..
Абе оној Дуран, се мислев имал 18-19 години, стар вол бил бе, нека иде кај сака.

Тиаго ќе го пратиме во Арсенал или друга нискоразредна екипа, и после 6-7 години ќе даваме милиони за да си го вратиме.:):)

Фабрегас има 23 години.. Тиаго има 19.. не е голема разликата во годините така да ако дојде Фабре, Тиаго ваљда нема да ја помине целата кариера во Барса Б.. А Фабре ќе биде замена за Чави а Тиаго да му биде вечна резерва на Фабре.. Ехх само повеќе компликации ќе направат ако го доведат Фабре.. нека си го во Арсенал тој е за таму роден.:)

article-1265747-0908C801000005DC-647_634x325.jpg

^ Young Iniesta singing Christmas carols with Pepe Reina and Bobby Robson :):)

Фабрегас има 23 години.. Тиаго има 19.. не е голема разликата во годините така да ако дојде Фабре, Тиаго ваљда нема да ја помине целата кариера во Барса Б.. А Фабре ќе биде замена за Чави а Тиаго да му биде вечна резерва на Фабре.. Ехх само повеќе компликации ќе направат ако го доведат Фабре.. нека си го во Арсенал тој е за таму роден.:)

И јас тоа велам не ни го треба Цеск, туку ни треба еден централен дефанзивец.

-In 2010, Barcelona conceded 1 Liga goal every 179 minutes. No team did better

- Bernabeu (grandfather Pique): "Shakira? How I'd like to know her! If the boy needs help, he knows where he can find grandpa." :tv: Ете, Пике накај кој е. Целиот е ко дедо му.:):):)

- In 2010, Carles Puyol completed 97% of the passes in the back third of the pitch. No one in the Liga did better

- Barcelona scouts will today attend the Arsenal-Chelsea game at the Emirates stadium to start drawing up reports on the CL opponent.

--- надополнето ---

- Barcelona are closely following several young goalscorers both in Spain as abroad.
8 young strikers followed by Barcelona: Vitolo (Las Palmas); Van Wolfswinkel (Utrecht); Jese Rodriguez (Real Madrid); Saul Niguez (Atletico); Alvaro Morata (Madrid); Romelu Lukaku (Anderlecht); Paco Alcacer (Valencia); AlvaroVazquez (Espanyol).

Овие од Мадрид не верувам дека стварно би биле заинтересирани.

Арсенал денес покажа дека треба Пеп и момците максимално сериозно да си ја сфатат задачата, и дека топџиите не се наивни.

^

Верувај дека Арсенал не покажа ништо посебно и не беше толку јак,колку што беше Челзи слаб и мизерен,така да без бриги.

^

Верувај дека Арсенал не покажа ништо посебно и не беше толку јак,колку што беше Челзи слаб и мизерен,така да без бриги.

Абе, без навреда, ама со оваа игра што ја гледам кај Челзи последните месец-два, изгледа и среќа ептен ве прати. Се ми се чини таква лабава екипа ќе прима по 5 гола, ама се држите некако. Без навреда, без лутење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom