Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Читај си весници блиски до Барса и ќе видиш дека не е така. Ова не го пишува никаде, а го кажуваат на Алфа:kesa:

Денес Алвес изјави дека никогаш не би го носел дресот на Реал.

od narednta nedela buskets potpisuva nov dogovor,a istoto se ocekuva i od alves
da se nadevame deka za alves e vistina

УНИЦЕФ останува на дресот, плус ќе се додаде она на спонзорот. Се разгледуваат овие три опции:
foto_456130_CAS.jpg

УНИЦЕФ останува на дресот. Се разгледуваат овие три опции:
foto_456130_CAS.jpg

Искрено највеќе ми се свиѓа втората опција.

Кога веќе им плаќаме на уницеф 2 милиони годишно за да го носиме нивното лого не мора да пишува УНИЦЕФ под логото. Доволно е само логото.

Сега конечно ми е јасно зошто Росел „режираше“ финансиска криза во Барса. Мислев дека пробува само да го оцрни Лапорта ама он уствари си барал изговор за потшишување спонзор. Не можам да кажам дека сум претерано лут на ова одлука. Не ми е мило што дресот е рекламо пано, ама да и онака веќе пишуваше УНИЦЕФ на дресот. Сега барем пари ќе земаат од тоа што го пишува.

На крај, неизбежно беше дека еден ден ќе мора да се стави спонзор на дресот. Мило ми е што Росел направи одлична бизнис зделка и го продаде дресот по најголема можна цена во светот.

Третиот ми се допаѓа најмногу, зошто има место во средината да го ставиме логото за најдобар тим на 2011 година :):pipi:

Третиот ми се допаѓа најмногу, зошто има место во средината да го ставиме логото за најдобар тим на 2011 година :):pipi:

Третиот веќе не е во игра. Рекоа дека ќе го задржат логото на УНИЦЕФ на дресот не на ракавот.

Секако дека ќе беше убаво традицијата да ја задржиме, но оваа одлука на Росељ ја подржувам во целост... Клубот е во долгови и мора да се има тоа во предвид... Првата варијанта од понудата на дресовите ми се допаѓа најмногу...

Вториот дрес дефинитивно. Најдобро изгледа:)

Третиот е најдобар, но штом бил надвор од игра нека биде вториот.

Овој Росел има некој корен од Перез, али и повеќе од супер е што мисли и на финансиската страна на клубот. Колку и да ја вртиш топката, на крајот се се сведува за пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom