Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1 & 3+ и гајле да немаш :) А зошто да не и 1-1 & 3+. Русиве веќе се изморени, сега ја завршија сезонава и чисто сумњам дека ќе можат да им парираат на Барса.
аа жими ку*ов! ја ја играв 1-1 3+ а тоа 0-0 ќе заврши!
оние казанине бункерица играат а овие па нашиве напад не знаат да организираат!

Зошто го извади Jeffren?
Се повреди Џефрен и Бојан.. Повеќе проблеми ни направија овие шупаци ! Се надевам не е ништо сериозно..
Ќе ми се направи ептен ќејфот ако даде гол Тиаго.:)

Кој играчи од овие вечерва со играја се од Барселона Б ??

Честита победата нека ви е ! :)

Krkic vo bolnica ovaa vecer, nisto seriozno
Guardiola prasan koga ke igra so 11 katalonci toj odgovori, nema sansi, messi ke igra uste najmalku 10 godini vo barsa, taka da vo narednite 10 godini ne e vozmozno :))

Рутинирана победа, без премногу напор. Од вакви екипи како Рубин ми се одмилува фудбал. Немаат што да изгубат, дури и треба да одат на победа чисто за крај на годинешново учество во ЛШ, играат против втор па можеби и трет тим на Барса и се бранат со 10 луѓе цел натпревар.

Инаку мора да искоментирам дека Пеп понекогаш ме нервира со неговото постојано уфрлање на Меси во игра кога е непотребно. Влезе во купот против тие Сеута од 5та лига, со Алмерија ги извади Чави, Иниеста но него не, со Реал повторно играше до крај и сега пак без никаква причина го стави во игра.

Да не бев фан на Барса искрено ќе добиев желба да се повреди па да му текне дека нема потреба за вакви глупави ризици.

Давајте голови дечки, не бев дома не ја гледав.
Како и да младиве ги преслушале Рубин тоа ми се свиѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom