Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му е среќен роденденот на Рајкард.. Многу го почитував.

Кога го отворам блогот и кога ги читам статиите има нешто што ме тера да се вратам пак и да продолжам да читам. Микс од хумор, сериозност, анализа, критика... многу ми се допаѓа. Вакво нешто се бара. Ако ти го пишуваш ова, знај дека имаш поддршка од сите на фан клубот и дека сакаме да продолжиш со добрата работа. :smir:

^ Се согласувам со тебе, вакво нешто стварно недостасуваше...Серпико или Бетмен :) ми се допаѓа стилот на пишување и стварно имаш подршка од нас. Само уште да се официјализира една страница од македонските фанови на Барселона, тоа би било супер. Прочитав порано дека била во изработка па ќе почекаме да читаме и таму :)

Yeap. Пењата е супер, си ја читам секој ден :)...
Само напред.

Да и јас се согласувам дека пењата е супер.

@Boki

не сега дека нешто ви хејтујем али еве јас што мислам за горенапишаното..
После првата слабо одигрна сезона без ниеден трофеј, меси си одии..
зошто..во барса секогаш е така веднаш се наога ,,виновникот,,(без разлика дали е тоа реално или не реално)
запаметиги овие збори..значи јас не викам дека меси нема да игра топ фудбал..тој можебии уште 4 год ке освојува титули со барса
но веднаш следната ако не се освои ништо ке почне да се врши голем притисок врз него односно тој ке биде посочуван како главен кривец..барем мое мислење..и тоа Росел само продава срања, додека ке вага пари од меси тој за него ке биде Бог е после кога нема да биде толку финансиски корисен ке му даде клоца..не верувај на тие..сите таму се лешинари и чакали..

@Boki

не сега дека нешто ви хејтујем али еве јас што мислам за горенапишаното..
После првата слабо одигрна сезона без ниеден трофеј, меси си одии..
зошто..во барса секогаш е така веднаш се наога ,,виновникот,,(без разлика дали е тоа реално или не реално)
запаметиги овие збори..значи јас не викам дека меси нема да игра топ фудбал..тој можебии уште 4 год ке освојува титули со барса
но веднаш следната ако не се освои ништо ке почне да се врши голем притисок врз него односно тој ке биде посочуван како главен кривец..барем мое мислење..и тоа Росел само продава срања, додека ке вага пари од меси тој за него ке биде Бог е после кога нема да биде толку финансиски корисен ке му даде клоца..не верувај на тие..сите таму се лешинари и чакали..

Истото го чекаат Чави,Иниеста,Пике,Алвес...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom