Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема да влезе Меси во игра во Казан... не верувам дека Пеп ќе ризикува да се обнови повредата (ако не е целосно опоравен) сепак нема зелено светло за игра и нормален тренинг од медицинскиот тим. Полошо ќе биде ако се обнови повредата, може да го следи понатаму во кариерата. Вака подобро е да го немаме на 3-4 натпревари и потоа да се врати во полн ритам, отколку да го имаме на натпреварот со Казан, па потоа да се мачи со болки и да не дава 100% од себе на теренот.
Јас лично сум за тоа да не игра во Среда.

И Кројф го дели твоето мислење. На Блауграна има статија за најновата колумна на Кројф во која се вели точно тоа. И Зубизарета рече нешто слично, не верувам дека и Пеп би ризикувал. Сепак, патува како „морална поддршка“ а можеби АКО водиме 0-2 на 4 минути до крај да влезе, да почувствува натпреварувачки амбиент после 10 дена
Инаку, за Камп Ноу, уште од поодамна висеше проектот бидејќи им дојде некако прескап на сите, па ниту еден од кандидатите за претседател во својата програма го немаше предвидено неговото реновирање по проектот на Сер Норман Фостер. Мене лично ми се допаѓа тој проект и се надевам дека во подобри времиња ќе биде реализиран.

Моментално е незаменлив на оваа позиција.. Баш ми е криво на еден од најталентираните млади деструктивци Ориол Ромеу нема да може брзо да се приклучи во првиот тим поради Маск но што е тука е.
Меси нема потреба да стартува во средата. Нека седи на клупа и во зависност од резултатот нека чека шанса за влез. Кој се сеќава на натпреварот Шахтјор-Барса од групите од ЛШ 2008/09, знае за што зборувам.