Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
25262_113899008636802_100000501113897_201710_239951_n.jpg

Xavi Hernandez :)

Против дечките од Татарстан очекувам офанзивен состав.

Валдес
Дани-Пујол-Пике-Абидал(Максвел)
Чави-Серхио-Иниеста
Педро-Бојан-Виља​

--- надополнето ---

Валдес
Чави-Серхио-Иниеста
Педро-Бојан-Виља​

Валдес
Чави-Серхио-Иниеста
Педро-Бојан-Виља​

Во случај да стартува Маскерано(а тоа ми е голема желба), го посакувам овој состав:

Валдес

Дани - Пујол-Пике - Максвел

Серхио
Чави - - - Маскерано

Педро - - - - - Иниеста
Виља

Без нервози момци и онакa не сме ние што треба да се нервираат :)

Може некој да ме информира во врска со Камп Ноу? зошто е Росел не сака да го реновира и зголеми Камп Ноу ?

Дали може има некоја нова информација дали ке се гради нов Стадион или слично ?

Може некој да ме информира во врска со Камп Ноу? зошто е Росел не сака да го реновира и зголеми Камп Ноу ?

Дали може има некоја нова информација дали ке се гради нов Стадион или слично ?

колку шо знам јас се штеди на велико. Човекот економист е, шо реално гледано ако е точно тоа шо се зборуваше пред некој месец дека сме во големи долгови не ќе биде лошо да се скратат некои работи. А реално гледано на Камп Ноу не му требаат некои големи промени ( да не речам не му требаат никакви промени ). Најголем стадион е во Европа ретко кога е полн до последното место што значи барем засега не треба да се зголемува. Е можеби тоа со подвижниот кров што требаше да се изгради беше добра идеја, ама може да почека и тоа некоја година.

Бљак..
Иначе од Б тимот може само на ЏДС и на Тиаго да им дадат професионален договор.. Другите нека си играат во втората лига..

Моментално, САМО Тиаго заслужува да игра во првиот тим...

Нека ни е честито победата,се гледа дека не е исто со и без Меси,ама се гледа и дека можеме без него.

Лавот денеска тренирал со останатите

2010-09-27_ENTRENO_10.JPG

Двете недели отсуство многу брзо поминаа, или мене така ми се чини?? :tv:

--- надополнето ---

Valdеs, Pinto, Alves, Piquе, Puyol, Milito, Maxwell, Abidal, Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Thiago, Pedro, Jeffren, Bojan, Villa and Messi.
Ова е целата листа на 19те играчи кои ќе патуваат во Казан, но пред почетокот на натпреварот еден ќе биде исфлен т.е. нема да биде на клупата, ради тоа што треба да имаме 7 играчи на клупата. Најверојатно тоа ќе биде Џефрен или Тиаго.

Виља ќе пропушти само еден натпревар во Премиера т.е средбата со Мајорка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom