Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Томаш Ујфалуши е казнет со неиграње 2 натпревари од Шпанското првенство. Ќе ги пропушти натпреварите на Атлетико против Валенсија и Сарагоса. :nesum:

Dobro de, site rastrubija deka nemal namera, toj se izvini, site ocenija deka ne bilo tendenciozno...a Leo ke pauzira 2-3 natpervari. Ako nemal namera, a imalo poteska povreda, ke imalo kazna od 6 mecevi. Ako namerno mu skrsil noga, ke ima 12 meca kazna. Ako se iskluci kako pepe i go pomasira po grb, 10. Ocekuvano bese ova.

Malku, mnogu, tolku e.

Jas sum seuste vo ogromno cudo kako e mozno 12 casa posle onakov start Leo da odi bez paterici i da najavi deka saka da zaigra protiv Bilbao...

Хаха браво за изјавата.
Баш би сакал да ја покажеме истата цврстина и успешност во играта како кога играа играчите за Шпанија.

^^ На твитер го најдов, интересно(и вистиното) беше, затоа го постирав тука. :)
Да беше изјавено од некој фудбалер или менаџер, ќе го имаше на АС и Марка на насловна. :icon_bigg

Утре треба да покажеме дека може да играме и без Меси.
Се освен победа ќе биде рамно на катастрофа. Јас верувам дека ќе ја извојуваме.

Можеме и без Меси да играме.. кога во средината царуваат Чави и Иниеста а во нападат доволно е само да се каже ВИЉА. .:)

Ајде вечер одиме на победа ,да покажеме дека сме силни и без Месијата
бај д веј : ја имам 4+ , и 2+п.п. на тикет :tv:

ne e bitno kolku ke tepame,vecerva sakam pobeda no ne sakam da primime gol
i da vidime kako ke bide bez messi posle dve godini

Според мене ,,замената" каква таква на Лео за вечера ќе биде Бојан... Со тоа што Лео ја играше таа лажна улога на десно крило, додека Педро функционираше токму таму, тој и вечерва ќе остане на десната крилна позиција... Мислам дека попаметно ќе биде доколку почесто Бојан е во централниот дел на нападот, а Виља ја игра улога на лево ,,крило", т.е полушпиц..
Сепак не ја изоставувам можноста и Иниеста како класично лево крило, со Виља во централниот дел и Педро на десната крилна позиција, да биде одлуката на Пеп... Со тоа Кеита ќе игра со Чави и Бускетс(Маскерано) во средината... Иако јас лично би сакал доколку се реши на таа варијанта Пеп, да го видам Тиаго на местото на Кеита.... Се едно, Пеп знае најдобро со кој состав ќе излезе...

Како и да е, Барса е БАРСА, мораме и можеме без Лео... Имаме одличен потенциал во нападот, поткрепен со Чави и Иниеста, што значи играње на играта која сме навикнати да ја гледаме од најдобриот клуб на Планетата... MES QUE UN CLUB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom