Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Хах добро бе овие Панатинаикос размислуваат ли да напаѓаат!!

Се гледа разликата Ибра-Виља.Задоволен сум од брзата игра.Алвес како и секогаш експлозивен по таа десна страна.Абидал се гледа дека старее губи во брзина но сеуште добро е.

И не може да кажеме дека е супер со оглед на противникот кој го имаме.Ќе видиме во каква форма сме на Висенте Калдерон!

Да видам да не верувам.....и на Давор му е убаво што водиме :)

Слабо????????
Се зезаш нели ?
Вака разиграна Барса не сум гледал од дамна , просебно при акцијата за третиот гол :drk:
И да , Бускетс се повеќе и повеќе ми се допаѓа , сепак имало нешто што Пеп го гледал кај него лани, заразлика од нас, кој го пцуевме секој натпревар :tv:

Со оглед на противникот и со оглед на она што го игравме лани ова време.... е слабо. Не ми се верува колку се мизерни грциве. Не ни притискаат, дремат у две редици од 4 играчи, одбраната катастрофа, мртви сите, еден од напаѓачите не го маркира Бускетс, крилата не им помагаат на бековите... очајни се.
Вакви екипи си оделе дома од Камп Ноу со 5-6 парчиња у мрежа.
Поентата ми беше дека сеуште не е достигнат оптимумот. И Пеп кажа пред некој ден, Чави, Иниеста, Меси лани ова време имале преку 50 тренинзи со тимот. Оваа година имаат едвај 15.

Педро-гол по грешка! :tv:

--- надополнето ---

OMG!!!! Маскерано во игра!! Ќе им ја ебе мајката.......:pos::pos:

--- надополнето ---

Данииииииииииииииииииииииииии

Со оглед на противникот и со оглед на она што го игравме лани ова време.... е слабо. Не ми се верува колку се мизерни грциве. Не ни притискаат, дремат у две редици од 4 играчи, одбраната катастрофа, мртви сите, еден од напаѓачите не го маркира Бускетс, крилата не им помагаат на бековите... очајни се.
Вакви екипи си оделе дома од Камп Ноу со 5-6 парчиња у мрежа.
Поентата ми беше дека сеуште не е достигнат оптимумот. И Пеп кажа пред некој ден, Чави, Иниеста, Меси лани ова време имале преку 50 тренинзи со тимот. Оваа година имаат едвај 15.
Па еве и овие ќе си одат со 5.:)

Ги поздравивме Грците. Сакавме петарда, еве петарда. Посебно ми се допадна како убаво беше пречекан Луис Гарсија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom