Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само ми се потврди тезата што јадев гомна цела мината сезона, дека битен е тренерот, а со тоа и пристапот, а не играчите.
Флик со Мартин, Пау Виктор, Пабло Торе и Касадо извади 100 пати боље игра него Чави кога ги имаше сите играчи на располагање.

На овие кога ќе се додадат Де Јонг, Олмо, Араухо, Кристенсен... :cuc:

Без пораз у наредните 2 утакмици ја би бил презадоволен. Посебно во ЕлКласико.

Колку само ми се потврди тезата што јадев гомна цела мината сезона, дека битен е тренерот, а со тоа и пристапот, а не играчите.
Флик со Мартин, Пау Виктор, Пабло Торе и Касадо извади 100 пати боље игра него Чави кога ги имаше сите играчи на располагање.

На овие кога ќе се додадат Де Јонг, Олмо, Араухо, Кристенсен... :cuc:

Без пораз у наредните 2 утакмици ја би бил презадоволен. Посебно во ЕлКласико.
Денеска лаганица и нова петарда.
Какво нерешено, Ништо друго освен две победи ;) Гави се врати во најдобар период, какво засилување добивме. Сега се спремни и Де Јонг Олмо Фермин… Каква недела е пред нас, едвај чекам.

Ќе се поебеа јако ако избрзаа со Најк за да го подпишат Нико.
Јас поинаку ја толкувам целава работа.

Поентава беше да се прикаже победнички проект и сега засега тоа иде ОДЛИЧНО. На крај ќе испадне Лапорта мастерклас и ова што го збори по прес дека сака најголемиот договор во историјата на фудбалот да го извади очигледно не потел муда.

Големо браво за сите. Истиве играчи плус Олмо. Флик го препороди клубов.

:bravobe:

Судија против Баерн ќе биде гомнарот што не уништи пред 2 години против Интер, играа ракомет тогаш во Милан, ни на Инзаги не му се веруваше што им судеше. Како е можно овој уште да е активен судија, па згора на тоа повторно да може нам да ни суди и тоа против Баерн немам појма, ама јбг.

1729514752904.png

Судија против Баерн ќе биде гомнарот што не уништи пред 2 години против Интер, играа ракомет тогаш во Милан, ни на Инзаги не му се веруваше што им судеше. Како е можно овој уште да е активен судија, па згора на тоа повторно да може нам да ни суди и тоа против Баерн немам појма, ама јбг.

Прегледај го приврзокот 432869
IMG_0528.jpeg

Од 20 збора 19 утна граматички ама нема веза, битна е намерата :icon_lol:

Па ми падна во очи да му ебам кад ме је један кучак лавнуо тип на човек. Копиљот вика :tapp:
Немој Даниел и вака и така е во филм цел живот и мисли дека е славна музичка ѕвезда партиски вработена, уште тука да види дека е постиран ќе треба да се откруеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom