Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Побогу, зашто со Бускетс како стопер кога Пиќе е здрав и жив.:(
Или пак ќе биде 3-4-3 ? Останува да видиме.

Каков стопер, бре. Секогаш кога го немаме Дани играме со 3 во одбрана оваа сезона, сетете се само на утакмицата со Виљареал на Кампот

Побогу, зашто со Бускетс како стопер кога Пиќе е здрав и жив.:(
Или пак ќе биде 3-4-3 ? Останува да видиме.
Според сајтот на Милан официјална формација. Од кај вас нема никакви информации :rolleyes:
AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.

FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago , Xavi , Keita , Fábregas, Messi , Villa.

Уефа не дозволила да носат нашите фудбалери маички за Тито,педери....

И лани кога беше фрката за Абидал не дозволи на Реал-Лион, играчите да излезат со такви маички заради спонзорите.

Од кога ќе свирне СокоШтарк крај, слободно можат да излезат со такви маички...

Овој состав лесно може да менува формација во зависност од текот на натпреварот, може 3-4-3 и 4-3-3, иако моја желба беше строго 4 позади со Маскерано и Пиќе како централни.

Абе треба да почниме за 20 минути, а овие уште Лале ја даваат:mad:

Дефинитивно очекувам победа, не знам зошто, но такво чувство имам сега, некакво посебно чувство. Ајде, мора да продолжиме со доминацијата!

Не знам сошто кога е здрав еден од најдобрите дефанзивци во моментот не го игра Пеп,стварно дали има некој план или што му е филмот ќе видиме....Ако играме со Бускетс како штопер ондак лошо ни се пишува ( а полошо ќе беше ако Пато му беше противник),но мислам дека ќе играме 3-4-3 формација,со бускетс и Кеита ДМФ,пред нив Тиаго и Чави,Фабре лажна 9ка а Виља и Меси крило...ај да видиме.....
Со среќа каталонци.....Visca el Barca,Visca Messi.....

Дечки жив и здрав ли е Гвардиола??? знам носорогот се закануваше ке го претепал пред сите :D:pos:

Виља аман само оди си,ни пари ни требаат ни тевез и коларов ни треба.
аман више :(

Виља аман само оди си,ни пари ни требаат ни тевез и коларов ни треба.
аман више :(
Абе да му го вратиме на Валенсија и со доплата да го земиме Солдадо!

Имам чувство дека кога сакаат нашиве може гол да дадат, а тогаш знам дека се влезени со мотив во натпревар. Лошо е што одбраната протекува а посебно лошо е при прекини. Се надевам нема да се заебаваат понатаму и ќе ги наполнат.

ПС Не влегувајте во темата за ЛШ, ќе ве фати пролив. Секое коло во ЛШ истата приказна, незнам што е работата. Или просекот на години е мал или просечниот IQ е мал на форумов.

Коментаторот е катастрофа,како коментира како да е некој си натпревар од 3 лига Тунгузија.:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom