Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
569597_460s_v1.jpg

u mad bro:pos:

Виља никако давање. Ако оди во Ливерпул, може само во случај на замена Виља-Суарез.
Бејл би се вклопил одлично во нашиот тим, ама Жорди Алба би не коштал поевтино, а е млад, перспективен лев бек со искуство во Ла Лига, произведен во Ла Масија. :)

Нејмар го продолжи договорот со Сантос до 2014та и со тоа индиректно одби преместување во Реал. Дали само јас овде мислам дека петлето ќе заврши во Барса? :cool:

Виља никако давање. Ако оди во Ливерпул, може само во случај на замена Виља-Суарез.
Бејл би се вклопил одлично во нашиот тим, ама Жорди Алба би не коштал поевтино, а е млад, перспективен лев бек со искуство во Ла Лига, произведен во Ла Масија. :)

Нејмар го продолжи договорот со Сантос до 2014та и со тоа индиректно одби преместување во Реал. Дали само јас овде мислам дека петлето ќе заврши во Барса? :cool:

За Нејмар и јас мислам дека ќе оди во Барса. А Виља и јас не се сложувам да го даваат.

Нејмар кај нас и пропаднавме начисто:tapp:

Нејмар кај нас и непобедливи!!!!
--- надополнето: Nov 13, 2011 1:59 PM ---
Пеп Гвардиола во зимскиот преоден рок планира засилувања, а како што пишуваат шпанските медиуми, тој денеска во живо ќе го проследи дуелот пoмеѓу Бреша и Асколи. Тренерот на Каталонците како играч настапуваше во Бреша, а има и одлична соработка со раководството на овој тим.
Според информациите двајца фудбалери се интересни за Гвардиола, а се работи за 19-годишниот Италијанец, голманот Никола Леали, како и младиот дефанзивен играч за врска Бартош Саламон.

Нејмар кај нас и пропаднавме начисто:tapp:
Нема зошто да пропаднеме. :)
И мене не ми се допаѓа СЕГА, ама затоа се погрижил нашиот драг прецедник маестро Сандро Росел. :D Наводно му рекол на претседателот на Сантос, да го чува Нејмар се до СП 2014(по што и произлегна продолжувањето на договорот на Нејмар со Сантос до 2014). Тогаш ќе ги надмине детските болести, ќе има 22 години, изиграно СП зад него и доволно зрелост за да премине во силен европски тим.
Само нека е здрав и жив до 2014, после настапува Сандро на сцена. :)

Што е финтата со Виља бе? Има некој проблем со клубот или? Ни јас не сум многу за да го земиме по цена од 30+ милиони. Едино максиум до 20 ( што секако нема шанса толку ефтино да го давате) . На крај краева не ни сакам напаѓач ама ајде......

А кој рекол дека Виља си оди од клубот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom