Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Шо кур крекате сите и рипате бе?
Три шанси имаа Билбао два гола дадоа. Одбранта не е за ништо крива, вторион гол беше килав, да покилав неможеше да биде.
Абе стварно не можеше да биде покилав, ама од ко знам секогаш против Билбао тешки утакмици играме поради фактот шо немаме скокачи како нив. Да беше теренот барем посув, друго че беше. Првиот гол беше ради вирот во кој се лизна Маскерано, вториот несрејча невидена.
Од наша страна, Виља имаше малце време да прикажи нешто, ама дај мајка му стара нека му тргни на чоекон, Иниеста слаба завршница на сите шутој.
Првиот гол беше добар, изненадувачка нафрлена топка и оп Фабре, вториот повеќе среќно дојде топката до Меси, ама овај е непогрешлив.
Следна утакмица Тарзан-Пиче во одбрана мора да бидат!

Карма је кучка бејби. :icon_lol:
Ти кажав јас тебе.....чекај декември :)
--- надополнето: Nov 6, 2011 9:03 PM ---
Абе стварно не можеше да биде покилав, ама од ко знам секогаш против Билбао тешки утакмици играме поради фактот шо немаме скокачи како нив. Да беше теренот барем посув, друго че беше. Првиот гол беше ради вирот во кој се лизна Маскерано, вториот несрејча невидена.
Од наша страна, Виља имаше малце време да прикажи нешто, ама дај мајка му стара нека му тргни на чоекон, Иниеста слаба завршница на сите шутој.
Првиот гол беше добар, изненадувачка нафрлена топка и оп Фабре, вториот повеќе среќно дојде топката до Меси, ама овај е непогрешлив.
Следна утакмица Тарзан-Пиче во одбрана мора да бидат!
Епа јебига среќа немавме, а во Билбао ако немаш среќа неможеш ништо да направиш.
И не се секирајте долга е нивата за орање.....

Ти кажав јас тебе.....чекај декември :)
--- надополнето: Nov 6, 2011 9:03 PM ---

Епа јебига среќа немавме, а во Билбао ако немаш среќа неможеш ништо да направиш.
И не се секирајте долга е нивата за орање.....
Абе од оваа утакмица и Муууууу че извлечи поука: Натопени го теренот за да го зебиш противникот!
Шала на страна, уба утакмица беше, без разлика на се, не ги критикувам за фаулите на крајот, тоа е, бодој против Барса злато вредат, но и овај бод за нас е злато вреден.

како прво требаше да го одложат мечот. ова не беше фудбал на стадион...ова беше ватерполо у базен, али ај бидело веќе
да им се случеше ова на задридисти ќе се испосереа до јупитер и назад заради условите

Тоа е тоа момци..теренот беше многу лош за игра,посебно во второто полувреме,и иако не искористивме безброј шанси,на крајот може да сме задоволни и со овој бод,зашто можевме и да загубиме...иначе сигурен сум дека ако теренот беше добар за игра,дека ќе заминавме со 3 бода од овој меч..али тоа е,идеме понатаму,сега следува пауза во Примера,па наредниот меч го играме за 2 недели...иначе само Барса ме бутна на спортска денес и тоа на 2 ливчиња само неа ја чекав..

Не сум задоволен од резултатот, но добар фудбал гледавме у секој случај...еден од највозбудливите натпревари во Шпанија сезонава.
Факт е дека ваков дожд ја кочи играта на Барса и дека им одеше во прилог на Билбао. Сепак добро одиграно и од наша и од нивна страна. Да немаше дожд мислам дека многу ќе го јадеа Билбао..

Не сум задоволен од резултатот, но добар фудбал гледавме у секој случај...еден од највозбудливите натпревари во Шпанија сезонава.
Факт е дека ваков дожд ја кочи играта на Барса и дека им одеше во прилог на Билбао. Сепак добро одиграно и од наша и од нивна страна. Да немаше дожд мислам дека многу ќе го јадеа Билбао..
Со Хави Мартинез како стопер и тоа како че го јадеа, ама ај

како прво требаше да го одложат мечот. ова не беше фудбал на стадион...ова беше ватерполо у базен, али ај бидело веќе
да им се случеше ова на задридисти ќе се испосереа до јупитер и назад заради условите

О верувај се бориме последниве неколку сезони со многу полоши работи ко че играме со вас од дожд.. па и за билбао врнеше дожд или само за вас ?

Ебаве дегени !!!!!!!!!!!

Секогаш кога нема да победите имате оправдувања ...:tapp: како за вас така и за нив..

Дечки да знаете дека денес игравте нерешено поради мене, еднаш во година ќе уплатам ливче и тогаш и каменот пука, значи невероватно.
Шала на страна, го гледав мечот затоа што само и него го чекав, али видов друга Барса денес, би рекол дека најголем кривец е Гвардиола за мечов, секако тука се надоврзува и силниот дожд, лошите услови итн..
Но Гвардиола извади чуден тим, со Иниеста и Адриано како крила, досега не сум видел ова, и се виде резултатот, според мене подобро ќе беше да излезеше со Виља - Меси - Санчез.
И уште една забелешка онака од неутрално гледиште, играчите воопшто не се залагаа денес, кога им загусти при водството и при крајот се виде дека може да дадат гол, вака играа премногу лежерно.

О верувај се бориме последниве неколку сезони со многу полоши работи ко че играме со вас од дожд.. па и за билбао врнеше дожд или само за вас ?

Ебаве дегени !!!!!!!!!!!

И за нив врнеше де, али и самиот знаеш дека поројниот дожд и локвите на теренот ја утепаа играта на Барса, ако си играл фудбал некад на сличен терен ќе знаеш колку е тешко, едноставно топката едвај се движи, а играта на Барса се заснова баш на течна игра по земја, нешто што беше невозможно вечерва, го знаеш тоа и самиот.
И некој што од вчера почнал да гледа фудбал знае дека друг тек ќе имаше натпреваров во нормални услови за игра.
Не барам никакви оправдувања, искрено задоволен од резултатот во однос на условите за игра, има уште многу да се игра, долга е нивата за копање.

Ебаве дегени !!!!!!!!!!!
Абе имбецилу ,што треба според тебе...да ги обвинуваме играчите или тренерот? . Да беа Билбао подобри не би зборувал но ти да ја гледаше утакмицата ќе знаеше колку напади не се одвиваа како што треба поради временските услови. И на кој му одговара повеќе дожд , на оној што има 70% посед на топката, или на оној што има 30% посед.

Ај сеа да те нема од фан клубов ебате педерот...оди дркај на Роналдо...

Абе имбецилу ,што треба според тебе...да ги обвинуваме играчите или тренерот? . Да беа Билбао подобри не би зборувал но ти да ја гледаше утакмицата ќе знаеше колку напади не се одвиваа како што треба поради временските услови. И на кој му одговара повеќе дожд , на оној што има 70% посед на топката, или на оној што има 30% посед.

Ај сеа да те нема од фан клубов ебате педерот...оди дркај на Роналдо...

I <3 you

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom