Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денес е денот што долго го чекавме... нема да има анализи и слични работи, нема да има прогнозирање на почетниот состав, туку само ќе кажам дека вечерва е најважниот натпревар сезонава и мора да се биде максимално сконцентриран, да се сака победата повеќе од противникот за да се победи.

A ќе ни суди Виктор Касаи а?
Por que?
така е,целосно си во право,фудбалерите треба само да го изиграат она што го знаат најдобро,формата е задржана и во горна линија,искуство на претек од вакви важни натпревари - би типувал точен резултат 2-0

И не заборавајте дека момците се најдобри кога е најпотребно :)

Нека ни е со среќа вечер момци !

Visca el Barca !

Со среќа вечер, нека победи подобриот.. Се читаме после мечот :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Екипшо уште само 4 и пол саати......ајде ајде
Што и да се случи вечерва јас сум горд на оваа Барса и ќе бидам горд долго време.
VISCA BARCA

Наша е четворката ;) VAMOS!!!

Алвеш --- Пиќе ---- Маске --- Пујол

Вака ќе изгледа одбраната вечер, сепак Пеп нема да ризикува со Аби...

Со среќа вечер момци. Ја имате мојата поддршка.

ја пишав 3-0 конечен резултат за Барса, за 100ден. 1600 добивка :)

--- надополнето ---

и вечер нема ниту еден повреден, изморен или незнам што...така да штета ке биде ако со најсилен состав неможе да ги победиме

--- надополнето ---

ке го јадеме стапот од Валенсија ако изгледа вака одбраната. Или Абидал или лошо ке биде...

ја пишав 3-0 конечен резултат за Барса, за 100ден. 1600 добивка :)

--- надополнето ---

и вечер нема ниту еден повреден, изморен или незнам што...така да штета ке биде ако со најсилен состав неможе да ги победиме

--- надополнето ---

ке го јадеме стапот од Валенсија ако изгледа вака одбраната. Или Абидал или лошо ке биде...

Мислиш дека Абидал е побрз од Пујол или?

Мислиш дека Абидал е побрз од Пујол или?

не само што е побрз, туку тоа му е природна позиција, а против Реал Пујол како збунет беше на левата бековска позиција, направи премногу грешки. Јас не би ризикувал и би го ставил Маскерано замена подобро, отколку вака.

Даааааа, АМА СПОРЕД МАРКА ( ЧИТАЈ МАРКА ) !!!!!! Јас сум 1000% убеден дека Абидал ќе игра, впрочем што има да се ризикува кога Аби е 100% фит !!!!

--- надополнето ---

П.С Ова мора да го прочитате . . . Диалог на Чавииниеста . . .

http://www.totalbarca.com/2011/interviews/xavi-iniesta-el-periodico-dialogue/

Првпат слушам дека Пујол бил збунет против Реал. Карпа е човекот, 50% посигурна одбрана имаме со него, не само тоа, туку и неговото присуство на теренот некако ги прави играчите од одбраната посигурни (гледајте го Пике и ќе сфатите за што зборувам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom