Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ај нека ни е честито финалето момци.....бравос за абидал звер е човекот се надевам дека че биде 100% подготвен за финалето да излеземе во најсилниот состав.......бускетс неможам повеќе да го гледам многу глуми жими се ме вади од патики

Да да и мене малку више ми е незгодно да гледам како глумат он и Маскерано ама мислим дека ова беше само против реал. Против Манчестер ќе има убава игра каде што ќе се почитуваат противничките играчи а не да се однесуваат ка да ги пуштиле у џунгла.

Нека ни е честито финалето, па да се надеваме дека ќе се повтори 92 година :)

Инаку не бев во градот, дури кога си дојдов денес видов дека сме кикснале во саботата, али добро е што и Реал кикснал па останува предноста од 8 бода :) Се поблиску сме до третата последователна титула во Примера

CESTITKI najdobri ste nema sto :smir:

Честито финале. Моментално најдобриот тим во светот.

Кристијано: Следната година трофејот директно нека и го дадат на Барса

Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Роналдо беше исклучително нервозен по крајот на натпреварот со Барселона, по кој каталонците се пласираа во големото финале на Лигата на шампионите.

„Ова беше Мисија Невозможна 4, знаевме што ќе се случи, веќе навиканавме да живееме со вакви работи. Не ограбија, ни ја одзедоа можноста да играме во финалето“, дрско изјави CR7 после натпреварот на Камп Ноу.

„Тука не, тука не, продолжуваа да го прават истото. Има многу заеднички работи. Тоа што се случи на Бернабе... тоа што се случи денес... што ли да се мисли“.

„Барселона има голем тим, но и нешто зад тој тим. Многу е тешко да се игра со 10 на Бернабе и со поништен погодок вечерва... Многу е тешко да се игра против такви нешта“
, продолжи португалецот.

„Следната година можат слободно да им го дадат трофејот директно на Барселона“
, грмна седмицата.

Педерчево го отепа комплексот наречен БАРСЕЛОНА ама можи само да ми го :pusk:

Нека ни е среќен патот до Вембли, Visca el Barca - mes que un club !

Честитки финалето каталонцииииииииииииииииии......
Добре дојде Аби,леле ѕвер е човекот :)
Повеќе утре за пишење,сега не ме оставаат емоциите....
Visca el Barca............

230062_1373620156785_1720246301_653862_2024649_n.jpg

VISCA BARCA & МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ :)

Ремундади спремен ли ви е чмарот? :icon_lol:

Уф срце тоа.....има време и за вас ќе мислиме таму после 20ти.
Наредната утакмица да си осигураме ние титула во Примера и после со Тиаго, Делофеу и Џефрен до нови победи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom