Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

bvb-borussia-dortmund-l2Sqe3Ct7FRwAvlja

Сакате Ди Марија да ни дојде у тимов?

Ди Марија шо е ровит на повреди иначе супер играч е, ако не испадни ништо со Кутињо најдообро него да го донесат мада сега со Дембеле поважно е Сери да го донесат за зацврстување на центарот на средниот ред

Дембелеееееееее, заедно со Мбапе најдобрите млади играчи во свет. Сеуште не е сигурно да почекаме, не можам да поверувам дека ќе успеат да го купат.

Ајдееее :vozbud:

Дембелеееееееее, заедно со Мбапе најдобрите млади играчи во свет. Сеуште не е сигурно да почекаме, не можам да поверувам дека ќе успеат да го купат.

Ајдееее :vozbud:
Некои купуваат таленти за 4м некои за 150м :pos:

Секогаш јако им наплаќаат на должниците, очекувам да изгинат против Јуве, страшно ќе се мотивирани :D

Малце филмање:

Суарез​

Дембеле Кутињо Меси​

Бускетс Паулињо​

Алба Умтити Мартинез Семедо​

Тер Штеген​

Ако веќе го носат Кутињо би играл ко формацијава подолу. Ако не, Меси десно крило в напад, Дембеле на левата страна и место Меси во средина утепаниот Ракитич или Иниеста. Паулињо нема шанси пред С. Роберто, треба да се избори за место. Можеби ќе биде топ, можеби ќе биде флоп. Повеќе на второво влечи ама ајде да не збориме пред време.

Кутињо Суарез Дембеле

С. Роберто Меси

Бускетс

Алба Умтити Пике Семедо

Тер Штеген​

Мене Бускец ми делува како фудбалер кој нема да си ја врати формата. Ми се чини дека е ептен заситен од фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom