Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
3-0 17 минута :D Два пати Мунир, еднаш омилениот ни Роберто :D

Тер Стенген
Дани Вермален Матје Алба
Бускетс
Раќитич Иниеста
Меси Суарез Нејмар

Клаудио
Монтоја Пиќе Бартра Адриано
Маскерано
Чави Серхи Роберто/ Халилович
Педро Рафиња Делофеу
1. Да Пиќе замена , таму му е местото , ако се врати во форма тогаш може место Матје....
2,Суарез стриктно во шпицот, Меси десно ( бидејќи Меси во средина колку и да е најдобар, веќе е испеана песна , прочитана е неговата игра таму )
3.Доколку го доведеме Куардадо, Дани може слободно да оди следната сезона....

Последно уредено:
Добра партија.

Без дилеми моментално Бартра е подобар стопер од Пике. Јас сезонава би ја стартувал Бартра-Вермален/Матје/Пике, кој од тројцата е во најдобра форма.

untitled.JPG

Да ни ги нудеа пред почеток на трансфер периодот со 2 раце ќе потпишев ЗА, така да јас сум презадоволен од трансфериве иако ги читам оние од Барца што живеаат таму по коментарите не се баш задоволни, посакувале некоја звезда во одбраната.
Дури би рекол дека сме склопиле Дрим Тим

Уште на Сонг да му се најде тим и толку од трансфер периодов за нас.

Од кога навивам за Барселона, овој трансвер период е најдобар до сеа, и да напоменам иако политиката на клубот не е да купува по секоја цена, овој ремонт мораше да се случи за да тимот цели таму каде што му е местото, на врвот на европскиот и светскиот фудбал....

Ех кога кажав овде да почекаме да заврши трансфер периодов па после плукајте по управата. Едноставно дојде време за реконструкција на тимот и јасно беше дека ќе има 2-ца нови штопери.

Си мислам дека ќе има уште едно засилување, но да почекаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom