Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Така се бори против расизам. Колку само идиотски се има почувствувано свињата што ја фрли бананата..

Буски, Бартра и Меси :cuc:

10300153_1027076830665866_928589278471038184_n.jpg

Така се бори против расизам. Колку само идиотски се има почувствувано свињата што ја фрли бананата..

Буски, Бартра и Меси :cuc:

Oн да чувствувал нешто, не би ја фрлил.

Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."

Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Само ради ваквите изјави да му се продолжи договорот

Ќе ја изгураме некако сезонава. Искрено мислам дека нема шанси да се освои титула, освен ако не се случи некое чудо. И така се отиде во аут, уште и ова со Тито не утепа сите. Тимов плаче за сериозна реформа и зајакнување на позициите. Ова што сега го гледаме се последните сили од она што го создаде Пеп и неговиот тим. Освен Алба, Сонг и Нејмар, ние немаме освежување на позиции. Свежа крв фали ако сакаме да се бориме на неколку фронта. (Ла лига, ЛШ и куповите)

mora vo timot da ima covek kako alves,koj sto ke pravi pomalku zabava gluposti, koj sto e besen na sekoja odluka na sudijata itn
ne zasluzuva da bide prodaden

Нешто се мислам долго време па сакав да читам и ваше мислење, дали би се согласиле на трампа Алба-Алаба?

Нешто се мислам долго време па сакав да читам и ваше мислење, дали би се согласиле на трампа Алба-Алаба?
Не. Предност на Алаба е шутот, во се друго според мене е подобар Алба.

Со донесувањето на Алба во 2012, си ја обезбедивме позицијата лев бек на подолг период. Таму не треба да се чепка.
Доволно дупки има кои треба да се пополнат, немојте сега и здравите позиции да ги менувате.

Некако се извлековме овој меч,и тоа само поради двата автогола на Виљареал.. како да немаа некако желба играчите за игра,мислам дека е ова поради Тито и нема што да им се замери тука.. на крај некако победивме и оваа победа треба да му се посвети на Тито...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom