Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За тие што сте биле или знаете за сигурно, која е толеранцијата на фоткање на Камп Ноу со дрес од Реал Мадрид при тоа туристичките тури? Или ко шо претпоставувам, не се замараат со такви работи? Не е ова обид за провокација, прашувам за информација. :)

Еве ти фан што ја свири химната на Барса внатре во Бернабеу. Сумњам дека ќе поминеш полошо од него. :D

Реално, пошо играме со Реал сакам да победиме во среда, инаку да е било која друга екипа би сакал да изгубиме и да не го освоиме Купот, ама само заради противникот сакам да победиме.

Аман бе па вие многу ги тинтрате. Им свикаа преку ограда и готово крај. Ја паметите глава фрлена кон Фиго, свирежите над Коку и Клајверт, ланските интревјуа после поразот со Реал кога сакаа да го распнат Роура. Мора малку да им се покаже заби. Допринеле за трофеи, рушеле рекорди ама кога се тапа се тапа и мора да има мал отпор. Единствено имам забелешка за криците упатени кон Нејмар, тоа е невкусно и не е во ред. За другото фановите се право.

Сите овде сакаме во среда да го тепаме Реал и да го земеме купот.. али со ваков пристап како на последните 2-3 меча реалноста е друга.. али од друга страна мислам дека во среда играчите ќе излезат мотивирани.. пред дуелот во Ла Лига исто така се наоѓавме во лоша ситуација,но играчите излегоа мотивирани и играа како се да им зависи од тој меч,имам некое претчуство дека во среда повторно ќе биде така,дури и да изгубиме,само сакам играчите да соберат сили и да излезат мотивирани и да го пребродат сево ова,да го остават срцето на терен, па и да изгубиме нема да ми биде толку криво..
За пречекот на фудбалерите на враќањето од Гранада некој вика дека не го заслужиле ова и можеби сте во право и јас го мислам истото... но самите фудбалери треба да се свесни во каква ситуација се наоѓа клубот,а тие излегуваат на терен и сега може ќе се изразам малку лошо,но за жал е така, и си играат "курташак" цел меч.. не се замараат буквално за ништо и не им е гајле што се случува... иако мислам дека ова не го заслужиле,можеби ова дојде во добар момент и ќе се освестат малце играчите и ќе сфатат што значи да се игра за Барселона.. мислам дека и самите играчи после ова се свесни како им е на навивачите.. јас како фан никогаш нема да плукам по играчите па макар и испаднеле во втора лига,али критика секогаш може да се даде,било тоа при победа од 5:0 или пораз од 1:0.. со оваа управа толку е,и да сакаме повеќе не можеме.. се надевам и сигурен сум дека ќе дојдат многу подобри денови со смена на управата..

Ова го прочитав на еден fan page

10170839_260341570811484_7527995267830576172_n.jpg

TАТА ЗАМИНУВА, КЛОП НЕГОВА ЗАМЕНА

Ова е насловната на СПОРТ, а знаеме дека овој медиум скоро и да не греши кога е во прашање Барса.

- Играчите веќе знаат, Тата заминува, Клоп негова замена
- Ројс на продажба за 35 милиони евра

Се надевам дека е точно, банот не се однесува за човекот што нас највеќе ни треба, тренер. Дури и да не купиме нови играчи, со поинакова тактика и мотивирани играчи ќе бидеме многу појаки од сега

@Zedd
Мислам и те како треба нова крв во тимов.Но ме скептик сум за банов ќе се тргне. Незнам од кај му се информациите на Филе тоа што го збори дека ќе се тргне забраната.

Ова го прочитав на еден fan page

10170839_260341570811484_7527995267830576172_n.jpg

TАТА ЗАМИНУВА, КЛОП НЕГОВА ЗАМЕНА

Ова е насловната на СПОРТ, а знаеме дека овој медиум скоро и да не греши кога е во прашање Барса.

- Играчите веќе знаат, Тата заминува, Клоп негова замена
- Ројс на продажба за 35 милиони евра

Klopp pred nekoj mesec go prodolzi dogovorot do 2018ta i nema sansi da si odi. Isto taka Reus letovo bi mogol samo da odi za ponuda od 50m EUR i poke iako i za toa sansite se mnogu mnogu mali. Oti da go dadat sega za 35m EUR ko drugoto leto ima odkupna klauzula za istata suma? Naprotiv klubot saka da mu ja odkupi klauzulata ama izgleda zasega neuspesno.

Не знам зошто ни е Ројс? Ако сака некој да ми објасни ве молам, до кога ќе купуваме безпотребни крила?

Изгледа Педро или Санчез ќе си оди

Педро секогаш ќе има предност пред Санчез во тимот.
Така да, ако некој си оди од наопадот, тоа е или Санчез или Тељо.

П.С.
Некој да ми даде објаснување. Зошто Цеск е само бледа сенка од она што беше во Арсенал? Трета сезона е во тимов, нема сврзано 3 добри натпревари.
Додуша, ни он не знае што позиција игра. Пеп му наметна да игра лажна 9ка, а тоа го прифатија и Тито, Дел Боске, Тата....

Клоп би бил идеално решение, во смисла на мотивација и темперамент што ги има..Мислам дека неговото време во Дортмунд полека истекува со оглед на тоа дека најдобрите играчи кои се прославија овие 2 години заминуваат, па не гледам причина зошто не би побарал нов предизвик..Кога сме кај банот мислам дека ќе се укине и дека беше само еден притисок да се влијае на некои нешта во клубот..Ројс би сакал да го видам, но не знам како ќе биде со Нејмар..Посакував да беше тој наместо Нејмар нашето засилување.. Германец си е германец за разлика од темепраментните Бразилци..

Бартра не игра во финале, не можел да се залечи толку брзо. Ако Пике не е способен, ќе играл Пујол, на тешки маки сме. :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom