Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Е да му се сневиди веќе не ми се чита форумов после утакмица на Барса сите незадоволни.Кога го победивме Рајо со 3-0 без посед на контри без тики-така незадоволи демек ја расипале играта.Вчера го победивме Сосиедад со 2-0 со посед со тики така со висок пресинг вие пак незадоволни.Јесте да не се така добри како со Гвардиола но и ова не е лошо и шо скате вие сите утакмици како во финале да бидат мотивирани оваа е не толку битна утакмица и не може цела сезона со исто темпо. Сепак оставката на Росел колку толку ги погодила.

Едноставно само Меси не се замараше за пресинг тој така си трчкаше Педро и Санчез по крилата вршеа пресинг а и Фабрегас и Чави притискаа на средината од теренот.

Едноставно само Меси не се замараше за пресинг тој така си трчкаше Педро и Санчез по крилата вршеа пресинг а и Фабрегас и Чави притискаа на средината од теренот.

Ако тоа 360* вртење на Санчез покрај аут линијата ја сметаш за висок пресинг тогаш ок. Санчез е печен за класична 9ка, ама мора да се жртвува како крило

Примети ли некој дека вчера беше ептен празен стадионот. Не сме така лоши со резултатите ама мене искрено играта не ми се допаѓа.
Нови играчи или не според мене Тата не е добар избор за тренер !

Барса не треба да направи некои големи промени во играчки кадар,туку формациски треба да сменат нешто.
Се слагам со Beck's за Санчез и мислам дека да игра Санчез класична 9 со Нејмар или Педро лево и Меси десно ке дава по 30 гола минимум во Ла лига и би биле далеку поопасни.Или ротив бункер екипи најопасни би биле да се игра Меси строго средина а во нападот да се донесе некој Цф,може да биде и во постари години,да не му биде проблем да биде резервен играч и да се потруди да се наметне како џокер на екипата.

Eден шутер колку само работа би ви завршил, често следам мечеви на Барса, и тоа кружењето околу 16-тник е створено за добар шутер.

Eден шутер колку само работа би ви завршил, често следам мечеви на Барса, и тоа кружењето околу 16-тник е створено за добар шутер.

И да има шутер задачата ќе му биде да не шутира

Тата повикал 18 играчи за натпреварот против Севиља утре(21.00). Нејмар, Оиер и Дос Сантос се повредени, Алба и Маскерано суспендирани, додека Афелај и Куенка не се повикани заради техничка одлука.

Валдес
Алвеш - Пиќе - Бартра - Адриано
Бускетс
Фабрегас - Иниеста
Санчез - Меси - Педро​

тепаме :)

озбилен сум. ќе тепаме рутинирано. брзо ќе ги скинеме со два три гола..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom