Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Крвта да им ја ебам мизерна глупава!!!
Еве да не биде дека ништо не се пишува.

Абе овие заслужуваат шлаканици сега на паузата. Како може бе така лежерно да си играат!

Бускетс не можам да го смислам последните два натпревари, време е на Сонг да му даде шанса Тата, скапа на клупа сиротиот на вакви поважни натпревари.
На Пике паметот му е да даде гол, а не да го одбрани својот гол, Алвес исто!
Чави се плаши да пушти долг пас, да не ја расипе статистиката од точни пасови ебати пасовите што ги прави во последно време!
Алексис освен голот ништо корисно не направи цело полувреме.
Валдес пак почна со глупостите, овојпат имаше среќа. Токму поради овие киксови нема никогаш да биде меѓу најдобрите, а има се за да биде таму, рефлекси, поставеност, преглед на играта...ама одвреме на време сака да се глупира.
Единствено Меси игра нешто.

Се надевам Тата ќе ги среди малце пошто од 15-та минута почнаа да играат маалски фудбал.

Добар пенал :facepalm:

Очај е комплимент за моменталната игра, таков гол да се прими од Пјати

не ми се верува ...... Пиати е метар 63 цм и дава гол со глава .... не знам немам зборови

Аман нека влезе Адриано место Алвес, кловнот денес игра за Валенсија

Значи стварно едно не ми е јасно, нели се свесни дека неможат вака со оваа игра или стварно незнам шо и е филмот. Лошо е шо секад у почетокот на сезоната немаме некои посериозни тестови, и доаѓа овој педиод Фебруари и губиме како грчка. Сакам да ја изгубиме титулата и све друго за да им дојде паметот. Освен Нејмар немаме засилување којзнае од кога. Немаме шпиц. Немаме штопери. Немаме замени. На стара слава и Меси се вадиме 2 сезони. Баш ме интересира шо ќе каже Тата. 3 кикса у последните 4 кола. Тоа е тоа. Сити има да ни го земат здравјето. Џабе се надеваме.

Еве кур да пуши нашиот веле тренер. Уште размислува како некој аматер, дека со 10 напаѓачи автоматски ќе даде 10 гола. Како можеш да ги извадиш двајцата креативци, а да ставиш 3 крила во екипа.
Педро и Санчез како пички играат откако се врати Меси. Ајде бар го гледаат Меси 90 минути во ХД, додека ние скапуваме на 360п. Неспособни едни. Тељо бар има муда да шутира и да не ја подава секоја топка на Меси.

Реално моментално не сме екипа од топ врвот. И уште играме на стара слава. Лани имавме добра прва полусезона и затоа освоивме ЛаЛига. У купот не избушија, у ЛШ да не праам муабет.. се влечеме на стара слава и Меси чат пат, играат лежерно, мислат дека се најдобри и не се замараат. Без напаѓач и стопери, а реално и добра клупа ништо не праиме. Со оваа игра и кружењето преку кур ми е веќе. Од Реал, Баерн, Сити како грчка ќе губиме. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom